Çözüldü Windows 10 masaüstü dondu, tıklayamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Ya bilgisayar açıktı. Başında değildim. 2 yaşında ki küçük kuzenim gelmiş ve tuşlara falan basmış işte rastgele. Sonra oturdum mouse çalışıyor, ışığı yanmıyor. Masaüstünde hiçbir şey gözükmüyor (çöp kutusu vs.). Yeni klasör oluşturuyorum ve o da gözükmüyor. Tıklanmıyor zaten. İlk başta geçici bir sorundur diye düşündüm ve görev yöneticisinden explorer.exe'yi kapatarak yeniden açtım. Bilgisayarı yeniden açtım, çözemedim. Masaüstünde alan da seçilmiyor mouse ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Masaüstüne sağ tık yap, "Görünüm"e gel. Orada "Masaüstü öğelerini göster"e tıkla.
Ya bilgisayar açıktı. Başında değildim. 2 yaşında ki küçük kuzenim gelmiş ve tuşlara falan basmış işte rastgele. Sonra oturdum mouse çalışıyor, ışığı yanmıyor. Masaüstünde hiçbir şey gözükmüyor (çöp kutusu vs.). Yeni klasör oluşturuyorum ve o da gözükmüyor. Tıklanmıyor zaten. İlk başta geçici bir sorundur diye düşündüm ve görev yöneticisinden explorer.exe'yi kapatarak yeniden açtım. Bilgisayarı yeniden açtım, çözemedim. Masaüstünde alan da seçilmiyor mouse ile.
Görev çubuğu çalışıyorsa sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Aga masaüstü dondu nasıl masaüstüne sağ tık yapsın?????
Konu 2 yıl öncenin fakat konunun başlığını ya moderatör onaylarken değiştirdi, yada ben yanlış yazmışım. Donmamıştı, sadece uygulamalar falan gözükmüyordu. Konuyla başlığın pek alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı