Windows 10 masaüstü düzenleme

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Masaüstümde az dosya kalmasını istiyorum sadece önemliler olsun istiyorum ama bunu yapamıyorum. Programları klasöre atıyorum ama masaüstünde kalıyor. Daha sonra masaüstündekileri silince de tamamen siliniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim gibi yapabilirsin. Sık kullandığım uygulamalar görev çubuğuna sabitli şeklilde. Oynadığım oyunlar ise Rocket Dock ile sol panelde bulunuyor.
1588926098678.png

Alt barı nasıl o şekilde ortaladınız? Ve sol da bar mı var yoksa dizdiniz mi?

Görev çubuğu simgelerini ortalamak için videodan yardım alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sol taraf evet panel. Rocket Dock indirmek için.

Görev çubuğu simgelerini ortalamak için videodan yardım alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sol taraf evet panel. Rocket Dock indirmek için.

Rocket Dock'u 2 tane yapabiliyor muyuz? Mesela sol tarafa bir tane bir de sağ tarafa gibi.

Benim gibi yapabilirsin. Sık kullandığım uygulamalar görev çubuğuna sabitli şeklilde. Oynadığım oyunlar ise rocket dock ile sol panelde bulunuyor.
Eki Görüntüle 556631

S, post: 5708492, member: 121863"]
Aynı anda iki tane kuramıyorsunuz ancak başka bir dock programı kullanarak istediğiniz sonuca yakın bir şey elde edebilirsiniz.
[/QUOTE]

Arka planı 2560X1080 atar mısın.

Ekran Görüntüsü (5).png

Masaüstüne sağ tık yapıp görünümden masaüstü simgelerini göster seçeneğini kapatın. İstediğiniz zaman geri açarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı