Windows 10 Masaüstünüzü Özelleştirin

Makaleler
98
Masaüstüne biraz daha farklı hava katmak isteyenler için. Kullandığım icon tasarımını buradan indirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hoş oldu, teşekkür ederim. Fakat çalışan bir Spotify plugini de bulsaydım hiç fena olmazdı. Bir miktar eksik bıraktı böyle masaüstümü.
... Fakat çalışan bir Spotify plugini de bulsaydım hiç fena olmazdı. Bir miktar eksik bıraktı böyle masaüstümü.

Şarkı ilerletme çubuğu çalışmasa da hallettim bir şekilde. ^^ Tekrar teşekkür ederim tavsiye için, çok beğendim.

Son düzenleme:

Saati nasıl Türkçe yaptınız bir de masaüstü arkaplanını paylaşırsanız çok iyi olur.

Saati nasıl Türkçe yaptınız? Ben tüm her içeriği çeviri yapmama rağmen çevrilmiyor.
Saati nasıl Türkçe yaptınız? Ben tüm her içeriği çeviri yapmama rağmen çevrilmiyor.
Klasorun içindeki ingilizce dosyayı çevirdim oldu

Son düzenleme:
Spotify için, Winamp kodlarını vereceğim kod ile değiştirin. Sonra tekrar player seçme ekranından Spotify gelecek seçin ve playere sağ tıklayıp yenile deyin.

[MeterSpotifyButtonPassive]
Meter=String
StringAlign=Right
FontFace=Segoe UI Light
FontSize=11
FontColor=255,255,255
X=r
Y=25r
Text=Spotify
SolidColor=0,0,0,80
AntiAlias=1
MouseOverAction=[!ShowMeter MeterSpotifyButtonActive][!HideMeter MeterSpotifyButtonPassive][!Update]

[MeterSpotifyButtonActive]
Meter=String
StringAlign=Right
FontFace=Segoe UI Light
FontSize=11
FontWeight=800
FontColor=18,160,230
X=r
Y=r
Text=Spotify
SolidColor=0,0,0,80
AntiAlias=1
Hidden=1
MouseLeaveAction=[!ShowMeter MeterSpotifyButtonPassive][!HideMeter MeterSpotifyButtonActive][!Update]
LeftMouseDownAction=[!WriteKeyValue Variables Player Spotify "#@#Variables.inc"][!Refresh *]

Tarih dilini değiştirmek isteyenler burayı değiştirmeli.

Bu suit değil ama Rainmeter ile kendi hazırladığım masaüstü.

Böyle pek anlaşılmıyor ama orta kısımdaki halkalar müzik ile senkron hareket halinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekrana nasıl gireceğiz ?

Selamlar çok güzel olmuş sizlerin masaüstleri
bende böyle yaptım aslında hareketli dalga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…