İlk basladigi zaman Windowsu lisansli olarak kullanmiyordum. Sonrasinda bu mavi ekran sorununu yasamaya baslayinca Microsoft'un kendi sitesi uzerinden indirdigim ISO ile kurulum yapip internet uzerinden farkli bir platformdan lisans anahtari satin alip lisansli hale getirdim. Son guncellemeyi de bu hafta indirdim. BIOS guncellemeyi bilgisayarimi topladigimdan beri hic yapmadim. Sistemin coktugu ilk zaman sehir disindaydim bilgisayarim evde acik bir sekilde masaustunde duruyordu. 3-4 gun sonra eve geldim bilgisayari keyfi olarak yeniden baslattim ve mavi ekran hatalariyla karsilasmaya basladim. Vardir bir sıkıntısı diyerek format attim. Dedigim gibi formattan sonra son 1 haftadir sorunsuz bir sekilde kullanmaktaydim fakat tekrar mavi ekran hatalari almaya basladim. Mavi ekran hatalarini ne zaman aldigima gelecek olursak; Facebook'ta dolasirken, Knight online oynarken hatta ve hatta mavi ekran hatasi aldiktan sonra yeniden baslatma sonrasi masaüstünü gördüğüm zamanlar bile mavi ekran hatasi aliyorum.