Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip WHQL sürüm bir driver kurmalısınız. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki rehberi kullanabilirsiniz. Ayrıca WHQL sürüm ne bilmiyorsanız ekran kartı modelinizi vermeniz yeterlidir.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
memtest ile dün yaptığım teste daha 5. dakikada 20 errors verdi ama bugün yaptığım aramada hata vermedi. ekran kartını daha önce belki 50 defa ddu ile silip format attım düzelmedi. ekran kartında hata olabilir mi? servise göndereyim mi ikisinide. ramlerim gskill 3200 mhz 8x2 ekran kartım msi gaming mx 5600xt