Windows 10 Mavi Ekran Hatası

MehmetDilmen

Kilopat
Daha fazla  
Mavi ekran hatası alıyorum arkadaşlar. Daha çok visiul studio 2015'i kullanınca oluyor. İki gündür bu sorun var. Minidump dosyalarını zipledim. Yardımcı olabilir misiniz?

dosya.rar

Sormamın sebebi, Sony'nin bu bilgisayarı Windows 10 uyumlu olarak görmemesi ve asıl sıkıntı bu. Daha öncesinden hatırladığım pek çok sürücüde sorun çıkmıştı. Şu an stabil olması gayet iyi. Ben AIDA64 raporunu inceleyip geri dönerim. Bu arada bir şey yüklemeyin!

Ek: Yongaseti kurulumu yapmış mıydın? 10.1.1.13 sürümü kurulu. Hiçbir sürücü kurulumu yapma.

Ek2: nVidia 353.62 sürümü kurulu. Buna şimdilik hiç dokunmayalım. Photoshop kurulumunu yap daha önce anlattığım şekilde nVidia denetim masasında Photoshop'u yüksek performanslı nVidia ile çalışacak şekilde ayarla (mutlaka) ve daha sonra Photoshop'u çalıştır. Gözlemlerini paylaşırsın.

Son düzenleme:
Windows update'in Intel yongaseti olarak .11 kurduğunu hatırladığım için .13'ü görünce dikkatimi çekti. Bu aşamada sürücü kurulumu yapmayalım, hatta mümkünse çok ihtiyaç duyduğun yazılımlar dışında yazılım da yükleme. Sistem kararlılığını ve mevcut grafik hızlandırıcı sürücüsüyle, Photoshop'un çalışma durumuna bakalım. Birkaç gün bu şekilde kullan ve bilgisayarın; açılış, kapanış, uygulamalara cevap verme, arka plan bellek ve işlemci kullanımı, güncellemeler vb. gibi davranışlarını gözlemle. Herhangi bir sıkıntı olursa burada belirtirsin. Daha sonra ayrıntılara geçeriz.

Hocam tekrar merhaba bugune kadar sorunsuz kullndım bugun ssd ye geçtim yeniden dediğiniz şekilde yaptım ayarları özelliği falan kapattım şuan kurulum yapıyorum 2 tane attığınız driverları kuracağım

Merhaba, SSD hayırlı olsun. Kurulumdan sonra tüm Windows güncellemelerini yapıp AIDA64 raporu paylaşırsan son bir kontrol yapmış oluruz. nVidia, Photoshop hataları için bir düzeltme sürücüsü yayınladı Windows güncellemelerinden sonra onu kurup raporu paylaşırsın.

http://international.download.nvidi...1.60-geforce-win10-64bit-international.hf.exe

Ek: nVidia sürücüsü kurulumunda temiz kurulum seçeneğini işaretlemeyi unutma.

Tamam güncellemelerden sonra rapora bakalım.
Sony'nin yayınladığı yükseltme haritasını ve bazı modellerde ne kadar çok mavi ekran hatası aldıklarını gayet iyi biliyorum. O yüzden uygun sürücülerin kurulması stabilite açısından önemli. Mutlaka yeni sürüm sürücü güncellemeleri de denenmeli ama bilinçli ve geri dönüş önlemleri alınarak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı