Windows 10 mavi ekran hatası

olyrrr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yakın zamanda 2 kez mavi ekran hatası aldım.Sistemi yaklaşık 3 aydır kulanıyorum ve format attığımdan beri ilk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum.Sorunu nasıl çözebilirim ? @cRea80
Bu arada ilk minidump dosyası Ccleaner tarafından silinmiş.

-Minidump ve aida64 raporu>qwwqw
-HD Tune Pro ile disk taramasında bir sorun çıkmadı.
-memtest86 ile tüm gece tarama yaptım ama sorun çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi de böyle bir hata verdi.

aygıt yöneticisindede görünmüyor ekran kartı

Dosya Ekleri

• hata.png
    hata.png
    127,5 KB · Görüntüleme: 271
@Murat5038 zaten nvidia sürücüsünü kaldırdım

@cRea80 evet kaldırdım ve yeniden başlattım olmadı 2. kez yeniden başlattım yine olmuyor

nvidia experience kurayım dedim şöyle bir hata verdi

ne yapmalıyım @cRea80

Dosya Ekleri

• 111.png
    111.png
    133,8 KB · Görüntüleme: 339
nVidia ile ilgili tüm girdileri denetim masası program kaldır'dan kaldırın (experience dahil), bilgisayarı yeniden başlatın. nVidia sürücüsünü özel seçeneği ile "temiz kurulum" işaretli bir şekilde kurmayı deneyin.

denetim masasından nvidia programları kaldırılmamış , kaldırmaya çalıştığımda tepkisiz kalıyor , aygıt yöneticisinden ekran kartı da gözükmüyor ne yapayım ? yada dire format'a mı gideyim ? @cRea80

şöyle bir hata da var

Dosya Ekleri

• asassaasasas.png
    asassaasasas.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 242
@cRea80 abi DDU ile sildim fakat denetim masasından gitmemiş, ordan silmeye çalıştığımda şöyle hata alıyorum .temiz kurulum yapsam düzelirmi ? aynı zamanda ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• wewe.png
    wewe.png
    61,9 KB · Görüntüleme: 241
Temiz kurulum yapmadan da kurulması gerekir. Önce şunu dene, aygıt yöneticisini açıp yukarıdaki ufak simgelerden donanım değişikliklerini tara seç. Bir değişiklik oluyor mu gözlemle. DDU'yu güvenli modda çalıştırıp sürücüyü kaldırabilirsin (tavsiyem). nVidia sürücüsünü kurarken özel seçeneği ile temiz kurulum işaretlemelisin.

@cRea80 dediğin gibi yaptım , güvenli modda maşlatıp DDU ile yeni bir ekran karti için seçerek sürücüyü sildim sonrada yükledim şuan problem göremiyorum fakat GPU Tweak'ın arayüzü değişti .
Umarım mavi ekran hatası sorun hallolmuştur yardımın için çok teşekkür ederim .
-Bu arada musaitsen bir konuda daha sana danışacağım ama mavi ekran hatası hakkında değil ,bunun için yeni konu açmalımıyım ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı