Nate River
Megapat
Daha fazla
2 Gündür bu sorun ile karşılaşıyorum arkadaşlar. Forumda gördüğüm birkaç programı denemeye çalıştım. HD Tune ile tarama yaparken bilgisayar tekrar mavi ekran verip kapanıyor. Memtest ile RAM'leri test edeceğim ama öncesinde sormak istedim. Minidump dosyalarını minidumpverileri.rar linkle bıraktım.
@claus Bir yardımınızı alabilir miyim ?
Bilgisayarı güvenli mod ile açtıktan sonra HD Tune taramasını yaptım. Bu süre içinde herhangi bir kapanma olmadı.
Arkadaşlar 2 gün için verdiği hatalar şu şekilde.
HD Tune taramasindan sonra elimde bulunan başka bir HDD ile bilgisayarı çalıştırdım. Onda da aynı şekilde mavi ekran vermeye devam etti.
Memtest ile RAM testi yaptım. 200bin üstünde hata buldu. Bunun hakkında da düşüncelerinizi belirtin lütfen.
@claus Bir yardımınızı alabilir miyim ?
Bilgisayarı güvenli mod ile açtıktan sonra HD Tune taramasını yaptım. Bu süre içinde herhangi bir kapanma olmadı.
Arkadaşlar 2 gün için verdiği hatalar şu şekilde.
- SYSTEM SERVICES EXCEPTION
- SYSTEM THREAD EXCEPTİON NOT HANDLED
- BAD POOL HEADER
- KMODE EXCEPTION NOT HANDLED
HD Tune taramasindan sonra elimde bulunan başka bir HDD ile bilgisayarı çalıştırdım. Onda da aynı şekilde mavi ekran vermeye devam etti.
Memtest ile RAM testi yaptım. 200bin üstünde hata buldu. Bunun hakkında da düşüncelerinizi belirtin lütfen.