Çözüldü Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cemsnbc

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;
Bilgisayarımı her açtığımda bu mavi ekran hatasını alıyorum. Netten araştırdım hiçbir şey bulamadım. Microsoft'un çağrı merkezini aradım onlar da bir çözüm bulamadılar. Bilgisayarı formatladım yine çözüm bulamadım. Sizce resimdeki mavi ekran hatası neyden olabilir? Benim düşüncem ekran kartından diye ama bilemiyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

37c44659-845e-4ff5-838a-511012ef6377.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyalarınızı paylaşın.
Microsoft nasıl çözüm bulamadı? Orasını anlamadım ben.
Bi' ara ben Microsoft Geri Bildirim'i kullanın diyeni bile görmüştüm :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıda bulunan linkteki çözümleri uygulayın olmazsa geri dönüş yapın.

[Çözüm] CLASSPNP.SYS Mavi Ekran Hatası
Kardeşim dediğini yapamadım. Başlangıç onarma çalışmadı. Bende farklı bir yöntem denerken format atmak zorunda kaldım. Sorun ekran kartı sorunundan mı kaynaklı, yoksa harddisk sorunundan mı kaynaklı?
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sorunu şu şekilde çözdüm.;
Öncelikle temiz bir format attım. Formattan sonra mavi ekran hatası gelmeye devam etti. Formatla birlikte windows 10 un kurmuş olduğu ekran kartı driverini kaldırdım, kendi sitesinden uyumlu olan ekran kartı driverini kurdum. Sorun şuanlık düzeldi. ilerde ne olur biliyorum.
Bugün aynı sorunu yeniden verdi. Uzun aradan sonra tekrar hata vermesini çözemedim.
Arkadaşlar sorunu kesin çözdüm. Sorunun sebebi bilgisayarımda takılı olan tv kartından kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Çözümü ise bilgisyarda kurulu olan tüm sürülerini v.s ne varsa hepsini kaldırdım. sorun şuanlık çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı