Bence o şekilde güncelleme yapmayın genelde uygun olmayan güncellemeler kurulabiliyor. Önce aşağıdaki bağlantıyi inceleyerek mutlaka memtest ile bellekleri test et (uzun süre). Ben döküm dosyalarını ayrıntılı inceliyorum, biraz sürebilir.
Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
Tekrar merhaba, döküm dosyasını ayrıntılı inceledim spesifik bir hata göstermiyor dolayısıyla pek çok şeyden kaynaklanabilir (sürücü, bellek, virüs vb.). Fakat daha önemli bir şey var, sistem bileşenleriyle ilgisi olmayan o kadar çok şey yüklenmiş ki (sürücüler) belki sonradan kaldırılmış, adeta çöplük haline gelmiş. Yani bu şekilde işin içinden çıkmak tamamen tesadüf olur. Mesela bilgisayarınızın özelliklerinde Realtek kablosuz var ve sürücüler yüklenmiş fakat arka planda Intel wireless var, Intel management engine üç farklı versiyon artıkları var!!! Böyle uzuyor liste hepsini yazmayayım. Sana tavsiyem temiz bir kurulum yap sürücü bulma yazılımı kullanma aşağıdaki adreste bulunan sürücüleri kur. Sorun olmuyorsa sound blaster cinema v2 kur. Yapabileceğim maalesef bu, yoksa çok çok zaman alır. Sonrasında mavi ekran alırsan tekrar yardımcı olmaya çalışayım böylece tespitimiz daha kolay olur.
Monster Sürücüler (A5 V2.x)