- Makaleler
- 1
RAM ya da ekran kartı olabilir.Oyun oynarken ikide bir mavi ekran yiyorum. Sebebi ne olabilir?
- Minidump: MİNİDUMP
Derken? Yanlış linkmi?Dostum bunu indiriyorum da benim bilgisayarın hatası iniyor.
Yok benim telefon kafayı yedi. Pc den bakayim yaşadığıma benzer bişey ise yardımcı olmaya çalışıyım.Derken? Yanlış linkmi?
ekran kartı ile olduğunu düşünmüyorum. RAM Olabilir. 500W power supply var onla alakalı olabilirmiRAM ya da ekran kartı olabilir.
Teşekkür ederim.Yok benim telefon kafayı yedi. Pc den bakayim yaşadığıma benzer bişey ise yardımcı olmaya çalışıyım.
Tabi.Sisteminizi belirtebilirmisiniz?
Memtest86 ile RAM testi yapar mısın? RAM kit halinde ise tek tek bir dener mısın? Eğer sorun yoksa DDU ile ekran kartı driveri kaldırıp yeniden yükle. Ama ilk hata 0x0000001a, RAM'e overclock yaptın mi?ya da XMP profili açtıysan kapat bir dene.ekran kartı ile olduğunu düşünmüyorum. RAM Olabilir. 500W power supply var onla alakalı olabilirmi
Teşekkür ederim.
ram'e overclock yapmadım akşam yeni bir ramle denicem arkadaşamın rami eğer olmazsa tekrardan yazarım teşekkürler.Memtest86 ile RAM testi yapar mısın? RAM kit halinde ise tek tek bir dener mısın? Eğer sorun yoksa DDU ile ekran kartı driveri kaldırıp yeniden yükle. Ama ilk hata 0x0000001a, RAM'e overclock yaptın mi?ya da XMP profili açtıysan kapat bir dene.
Yuksek ihtimal RAM dostum.ram'e overclock yapmadım akşam yeni bir ramle denicem arkadaşamın rami eğer olmazsa tekrardan yazarım teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.