Windows 10 Mavi Ekran Sorunu

Yer
Adıyaman
Merhaba arkadaşlar bundan 2 gün önce oyun oynarken mavi ekran hatası almıştım ama ilk defa aldığım için pek ciddiye almamıştım. Bugün de aynı şekilde oyun oynarken (CS:GO) mavi ekran hatası alınca şüphelenmeye başladım ve konu açmaya karar verdim. Yanlış hatırlamıyorsam hatada Win32k.sys ile ilgili bir şey geçiyordu.
Bu arada minidump dosyası: Yandex.Disk

Yok hocam AMD kullanıyorum.

Yazdıklarınızı deniyorum sonuçları yazarım, teşekkürler. Malwarebyte kaldırdım. Biosu sıfırladım. Ram sorunundan kastınız ne tam olarak anlayamadım ben biosta sanırım ram ile ilgili bir ayar yapmıştım ondan mı sorunlu olarak görünüyor acaba ? Şimdi biosu sıfırladım zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkte sana yardımcı olacak video bulunmakta bende oldu

Arkadaslar bu konuyu guncel tutalim cunku tipatip ayni sorun bende de var gunlerdir aramadigim yer kalmadi deli olcam. Bu son 10 gun icinde pc de oyun oynarken aniden pc resetlenmeye basladi ve mavi ekran da vermiyor masautune donuyor resetten sonra. Ilk olarak Cs:Go oynarken basima geldi ve Cs:Go oynayamaz hale geldim nerdeyse harita yuklenirken pat reset atiyor hemde daha oyunu acali 2 dk olmusken (yani parca isinmasi kaynakli olmasi mumkun degil gibi), neyse dedim Cs:Go dan heralde sorun silip tekrar indireyim dedim (daha indiriyom bitmedi ama sorunu cozmeyecek bence silip tekrar yuklemek) bu arada GTA V oynarken de 1-2 saat oynadiktan sonra reset atmalar basladi, ornegin 4-5 saat Pes16 oynuyom hicbir reset durumu olmuyor (bu arada pc yeni 6-7 aylik, ozellikleri cok iyi, windows 10 yuklu) , valla bicok yontem denedim bi turlu sorunu tam olarak tespit edemedim cozemedim ama benim acimdan bas supheli windows 10 gozukuyor ve windows 7 ye donmeyi dusunuyorum eger sorunu cozemezsem, yabanci bazi sitelerde ses karti driver cakismasindan filan demisler ama onu da denedim gene resetler devam ediyor :S az once de GTA V e girer girmez ilk 5 dk icinde reset atti, yazilimsal bi sorun gibi gozukuyor ama bi turlu cozemedik yahu kanser olcam :S sorunu cözen olursa lutfen yazsin abi buraya gozunuzu seveyim yardimlasalim...

Bu arada windows olay goruntuleyicisinden baktim da "kernel-power" isimli bi hata gozukuyor sanirim bu hata bilgisayarin aniden resetlenmesi durumuna verilen isim, dedigim gibi google da kernel power hatasi diye aratinca ses karti driver cakismasindan kaynakli diyorlar ses yazilimlarindan birini kaldirinca sorun cozuluyor diyorlar ama ben denedim bende sorun cozulmedi resetler aynen devam :S bide olay goruntuleyicisinden baktim kernel power hatasi windows 10 u kurdugum tarihten itibaren surekli arada sirada varmis sadece bu son 15 gunde cok artti hergun 3-5 kere reset atar hale geldi pc :S yani gene bas suphelim windows 10 ama bakalim bide su sistem geri yuklemeyi deneyeyim denemedigim yontem kalmadi nerdeyse bide bios guncellemeyi veya defaulta getirmeyi denemedim olmazsa sonra da onu deneyeyim :S

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı