Gün geçmiyor ki çalışmak için aldığım bu bilgisayarda mavi ekran peşimi bırakmasın. 2-3 senedir her sene temiz kurulum yapıyorum ama bu sene sizlerle birlikte çözmeye kararlıyım bu sorunu. Minidump dosyası şöyle.
CPU falan da yazıyor ve test 5 2 test 7 8 test 8 207 hata içeriyor. CPU veya herhangi başka bir bileşende sorun yok değil mi ? Bir de sistemim için en iyi 8 GB RAM tavsiyeleriniz nelerdir ?
Bende şu anda bu RAM'e bakıyordum kesinliğine emin olduğunda alacaktım. Şu anda Corshair DDR 4 2133 MHZ kullanıyordum. Corshair gibi bir markanın bile arızalı çıkmazı üzdü beni inşallah bir daha aynı sıkıntıları yaşamam yarın siparişini vereceğim bu RAM için. Bütün gayretiniz ve çabanız için teşekkür ediyorum. Çok mesai harcadınız konularımda sağolun.
Bende şu anda bu RAM'e bakıyordum kesinliğine emin olduğunda alacaktım. Şu anda Corshair DDR 4 2133 MHZ kullanıyordum. Corshair gibi bir markanın bile arızalı çıkmazı üzdü beni inşallah bir daha aynı sıkıntıları yaşamam yarın siparişini vereceğim bu RAM için. Bütün gayretiniz ve çabanız için teşekkür ediyorum. Çok mesai harcadınız konularımda sağolun.