Çözüldü Windows 10 mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Selcukssn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Yaklaşık birkaç gündür Windows 10'un güncel sürümünde mavi ekran hatalarıyla cebelleşiyorum. İnceleyebilmeniz için aşağıya DMP dosyasının linkini bıraktım. Yardımcı olursanız memnun olurum. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle WireGuard VPN'i kaldırın. BIOS sürümünüz eski kalmış, aşağıdan güncelleyebilirsiniz.

Onun dışında özellikle bir sorun göremedim. Bu işlemleri yapmak sorununuzu çözebilir. Sorununuzun durumu hakkında bizi de bilgilendirmeyi unutmayın.
Öncelikle WireGuard VPN'i kaldırın. BIOS sürümünüz eski kalmış, aşağıdan güncelleyebilirsiniz.

Onun dışında özellikle bir sorun göremedim. Bu işlemleri yapmak sorununuzu çözebilir. Sorununuzun durumu hakkında bizi de bilgilendirmeyi unutmayın.

Çözüm

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ancak bilgisayarımda WireGuard VPN isimli bir program yok. BIOS güncellemesini de şimdi halledeceğim.

Adı direkt WireGuard olmayabilir. Ama bir VPN hizmeti görünüyor. WireGuard LLC tarafından yapıldığını gördüm, o yüzden direkt WireGuard demiştim.

O zaman güzel bir haber vereyim ben de. NordVPN vardı onu kaldırmadım ancak BIOS güncellemesinden sonra uzun bir süredir mavi ekran almıyorum. Teşekkür ederim Bora bey.

Rica ederim, daha 1 gün olmuş aslında. Yarına kadar beklemekte fayda var. Yarın sorunun çözülüp çözülmediğiyle ilgili bir güncelleme yaparsanız sevinirim.

Yaptığınız işlemlerin üzerinden 2 gün geçmiş. Son durum nedir, sorun çözüldü mü?

Eğer tekrar mavi ekran almaya başlarsanız sizden ricamız minidump dosyalarınızı bizimle paylaşmanız iyi günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı