Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Yaklaşık birkaç gündür Windows 10'un güncel sürümünde mavi ekran hatalarıyla cebelleşiyorum. İnceleyebilmeniz için aşağıya DMP dosyasının linkini bıraktım. Yardımcı olursanız memnun olurum. İyi ve sağlıklı günler dilerim.
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Supports AMD 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ 1st Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors Çift Kanallı Non-ECC Sınırlandırılmamış DDR4, 2 DIMM USB Type-A ile Hızlı USB 3.1 Jen. 2 PCIe NVMe ve...
www.gigabyte.com.tr
Onun dışında özellikle bir sorun göremedim. Bu işlemleri yapmak sorununuzu çözebilir. Sorununuzun durumu hakkında bizi de bilgilendirmeyi unutmayın.
Supports AMD 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ 1st Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors Çift Kanallı Non-ECC Sınırlandırılmamış DDR4, 2 DIMM USB Type-A ile Hızlı USB 3.1 Jen. 2 PCIe NVMe ve...
www.gigabyte.com.tr
Onun dışında özellikle bir sorun göremedim. Bu işlemleri yapmak sorununuzu çözebilir. Sorununuzun durumu hakkında bizi de bilgilendirmeyi unutmayın.
www.gigabyte.com.tr
O zaman güzel bir haber vereyim ben de. NordVPN vardı onu kaldırmadım ancak BIOS güncellemesinden sonra uzun bir süredir mavi ekran almıyorum. Teşekkür ederim Bora bey.
Rica ederim, daha 1 gün olmuş aslında. Yarına kadar beklemekte fayda var. Yarın sorunun çözülüp çözülmediğiyle ilgili bir güncelleme yaparsanız sevinirim.
Rica ederim, daha 1 gün olmuş aslında. Yarına kadar beklemekte fayda var. Yarın sorunun çözülüp çözülmediğiyle ilgili bir güncelleme yaparsanız sevinirim.