Deadman Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 17 24 Eylül 2020 #1 Son zamanlarda çok sık mavi ekran alıyorum sorun nerede çözemedim. Minidump dosyaları mevcut. minidump.rar drive.google.com
Son zamanlarda çok sık mavi ekran alıyorum sorun nerede çözemedim. Minidump dosyaları mevcut. minidump.rar drive.google.com
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.143 Çözümler 9 Yer Saratov 24 Eylül 2020 #2 Memtest86 ile belleklere test uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Memtest86 ile belleklere test uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 24 Eylül 2020 #3 SnowRunner'ı kaldırın ve bellek testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SnowRunner'ı kaldırın ve bellek testi yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 24 Eylül 2020 #4 Kaspersky yazılımını kaldır. Memtest86 ile RAM testi gerçekleştirip ekran görüntüsünü paylaşın. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Eylül 2020 #5 Logitech, Asus araçlarını kaldır, Kaspersky güncelse kaldır, değilse güncelle. Bunun içindekileri sil: C:\Users\DEADMAN\AppData\Local\Temp SnowRunner ücretli mi aldın? Artı 0 Eksi
Logitech, Asus araçlarını kaldır, Kaspersky güncelse kaldır, değilse güncelle. Bunun içindekileri sil: C:\Users\DEADMAN\AppData\Local\Temp SnowRunner ücretli mi aldın?
KS KS Deadman Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 17 24 Eylül 2020 #6 Murat5038 dedi: Logitech, Asus araçlarını kaldır, Kaspersky güncelse kaldır, değilse güncelle. Bunun içindekileri sil: C:\Users\DEADMAN\AppData\Local\Temp SnowRunner ücretli mi aldın? Genişletmek için tıkla... Snowrunner ucretli aldim epicgames den Trieetz dedi: Kaspersky yazılımını kaldır. Memtest86 ile RAM testi gerçekleştirip ekran görüntüsünü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Ram testi.yapmiştim sorun.yoktu hyperx fury 16 gb ddr3 Murat5038 dedi: Logitech, Asus araçlarını kaldır, Kaspersky güncelse kaldır, değilse güncelle. Bunun içindekileri sil: C:\Users\DEADMAN\AppData\Local\Temp SnowRunner ücretli mi aldın? Genişletmek için tıkla... Logitech g29 un yazilimi.mevcut Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Logitech, Asus araçlarını kaldır, Kaspersky güncelse kaldır, değilse güncelle. Bunun içindekileri sil: C:\Users\DEADMAN\AppData\Local\Temp SnowRunner ücretli mi aldın? Genişletmek için tıkla... Snowrunner ucretli aldim epicgames den Trieetz dedi: Kaspersky yazılımını kaldır. Memtest86 ile RAM testi gerçekleştirip ekran görüntüsünü paylaşın. Genişletmek için tıkla... Ram testi.yapmiştim sorun.yoktu hyperx fury 16 gb ddr3 Murat5038 dedi: Logitech, Asus araçlarını kaldır, Kaspersky güncelse kaldır, değilse güncelle. Bunun içindekileri sil: C:\Users\DEADMAN\AppData\Local\Temp SnowRunner ücretli mi aldın? Genişletmek için tıkla... Logitech g29 un yazilimi.mevcut