Windows 10 mavi ekran

GokhanCandogan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba daha dün bir PC satın aldim:
i7 9700F
Gigabyte H310M h2.0
Gigabyte GTX 1650.
Corsair 16 GB RAM 1 gün boyunca bilgisayarım ile çok güzel bir şekilde oynuyor idim. Lakin sabah açtığım da güncelleme geldi bende doğal olarak Windows güncellemesini yaptım sonra oynamaya başladım. 1 saat sonra video izler iken bir anda mavi ekran aldım ve bu sırada hoparlörden cızırtı sesi geliyordu ve bir daha maalesef bilgisayarı tekrar açamadım. Fanlar dönüyor RGB yanıyor 2 saniye sonra kendini PC tekrar açmaya çalışıyor ama açılmıyor. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Merhaba daha dün bir PC satın aldim:
i7 9700F
Gigabyte H310M h2.0
Gigabyte GTX 1650.
Corsair 16 GB RAM 1 gün boyunca bilgisayarım ile çok güzel bir şekilde oynuyor idim. Lakin sabah açtığım da güncelleme geldi bende doğal olarak Windows güncellemesini yaptım sonra oynamaya başladım. 1 saat sonra video izler iken bir anda mavi ekran aldım ve bu sırada hoparlörden cızırtı sesi geliyordu ve bir daha maalesef bilgisayarı tekrar açamadım. Fanlar dönüyor RGB yanıyor 2 saniye sonra kendini PC tekrar açmaya çalışıyor ama açılmıyor. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal

Aşağıdaki rehbere göre minidump dosyanızı paylaşır mısınız?

Bilgisayar hiç açılmıyor.

Maalesef bilgisayar hiç açılmıyor

Nasıl yapabilirim?

1. Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın.
  2. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra gelişmiş başlangıç seçenekleri menüsü açılacaktır.
  3. Yön tuşlarını kullanarak güvenli mod veya ağ ile güvenli mod seçeneği üzerine gelip enter tuşuna basın.

Hiç açılmıyor derken nasıl yani? Güvenli modda başlatmayı deneyin o da olmazsa Live Linux kullanmayı deneyin.
Windows logo su bile gözükmüyor
  1. Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın.
  2. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra gelişmiş başlangıç seçenekleri menüsü açılacaktır.
  3. Yön tuşlarını kullanarak güvenli mod veya ağ ile güvenli mod seçeneği üzerine gelip enter tuşuna basın.

Windows logosunu bile göremiyorum güvenli mod a geçmeye çalıştım ama başaramadım.

Windows logo su bile gözükmüyor.

Açıldığında herhangi bir görüntü gelmiyor mu?
Mesela bunun gibi bir görüntü gelmiyor mu?

1607434420628.png

1607434460330.png

1607434459581.png

Dosya Ekleri

• 1607434445552.png
    1607434445552.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 40
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı