Ertuğrul52 Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 RAM 16GB Ekran kartı Nvidia Rtx 2070 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-10870H CPU @ 2.20GHz 2.21 G İnternette uzun araştırmalar yaptım fakat bulamadım, nasıl çözeceğim yardımcı olursanız sevinim.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.339 Makaleler 8 Çözümler 179 27 Kasım 2022 #11 Yaşadığım neredeyse tüm mavi ekranları yazılımsal sıkıntılar olarak yaşadım. Donanımsal yaşaman yazılımsala göre daha zor. Artı 0 Eksi
Yaşadığım neredeyse tüm mavi ekranları yazılımsal sıkıntılar olarak yaşadım. Donanımsal yaşaman yazılımsala göre daha zor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.736 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 27 Kasım 2022 #12 Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım. Artı 0 Eksi
Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım.
KS KS Ertuğrul52 Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #13 KojiroHyuga04 dedi: Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyamda sadece 1 kayıt var. KojiroHyuga04 dedi: Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım. Genişletmek için tıkla... minidump.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr KojiroHyuga04 dedi: Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım. Genişletmek için tıkla... minidump.rar drive.google.com Son düzenleme: 27 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyamda sadece 1 kayıt var. KojiroHyuga04 dedi: Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım. Genişletmek için tıkla... minidump.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr KojiroHyuga04 dedi: Kullanıcı yarın bana cevap verirse ayrıntılı şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Çözülsün çözülmesin, en azından bir yol alalım. Genişletmek için tıkla... minidump.rar drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.736 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 27 Kasım 2022 #14 DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alınmış. Kesin ve net şekilde bir USB aygıtıyla bağlantılı olduğu görülüyor. Hatta kimliği bile çıktı. HARDWARE_ID: USB\VID_045E&PID_028E Bu da XBOX kontrolcüye işaret ediyor. Aygıtı bir süre sistemde kullanmayın. Demek ki RAM veya işlemci hatası değilmiş. Artı 0 Eksi
DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alınmış. Kesin ve net şekilde bir USB aygıtıyla bağlantılı olduğu görülüyor. Hatta kimliği bile çıktı. HARDWARE_ID: USB\VID_045E&PID_028E Bu da XBOX kontrolcüye işaret ediyor. Aygıtı bir süre sistemde kullanmayın. Demek ki RAM veya işlemci hatası değilmiş.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #15 12 taklalı Bmw E60 dedi: Laf atmadım hocam, mavi ekran hatalarının çoğunlukla Ram ve işlemci kaynaklı çıktığı için böyle yardımcı olmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim 100'lerce mavi ekran hatası aldım. Sadece nadiren Ram pool'da hata çıkardı. Öyle sallayarak olmaz bu işler. Herif yıllarını veriyor. Artı 0 Eksi
12 taklalı Bmw E60 dedi: Laf atmadım hocam, mavi ekran hatalarının çoğunlukla Ram ve işlemci kaynaklı çıktığı için böyle yardımcı olmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim 100'lerce mavi ekran hatası aldım. Sadece nadiren Ram pool'da hata çıkardı. Öyle sallayarak olmaz bu işler. Herif yıllarını veriyor.
KS KS Ertuğrul52 Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #16 KojiroHyuga04 dedi: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alınmış. Kesin ve net şekilde bir USB aygıtıyla bağlantılı olduğu görülüyor. Hatta kimliği bile çıktı. HARDWARE_ID: USB\VID_045E&PID_028E Bu da XBOX kontrolcüye işaret ediyor. Aygıtı bir süre sistemde kullanmayın. Demek ki RAM veya işlemci hatası değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ps3 kolu vardı bende onu bağlamak için program indirmiştim, hata o programdan kaynaklı, doğrumu anladım Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alınmış. Kesin ve net şekilde bir USB aygıtıyla bağlantılı olduğu görülüyor. Hatta kimliği bile çıktı. HARDWARE_ID: USB\VID_045E&PID_028E Bu da XBOX kontrolcüye işaret ediyor. Aygıtı bir süre sistemde kullanmayın. Demek ki RAM veya işlemci hatası değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ps3 kolu vardı bende onu bağlamak için program indirmiştim, hata o programdan kaynaklı, doğrumu anladım
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.736 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 27 Kasım 2022 #17 Hata programdan değil direkt aygıtın kendisinden kaynaklı olmuş. Key : Hardware.HardwareID Value: USB\VID_045E&PID_028E Artı 0 Eksi
Hata programdan değil direkt aygıtın kendisinden kaynaklı olmuş. Key : Hardware.HardwareID Value: USB\VID_045E&PID_028E
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #18 Ertuğrul52 dedi: Ps3 kolu vardı bende onu bağlamak için program indirmiştim, hata o programdan kaynaklı, doğrumu anladım Genişletmek için tıkla... Ürün çakma ise ve orijinal ürünün yazılımını kullanırsanız olur bu genelde. Ben de çok yaşadım önceden. Artı 0 Eksi
Ertuğrul52 dedi: Ps3 kolu vardı bende onu bağlamak için program indirmiştim, hata o programdan kaynaklı, doğrumu anladım Genişletmek için tıkla... Ürün çakma ise ve orijinal ürünün yazılımını kullanırsanız olur bu genelde. Ben de çok yaşadım önceden.
KS KS Ertuğrul52 Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #19 KojiroHyuga04 dedi: Hata programdan değil direkt aygıtın kendisinden kaynaklı olmuş. Key : Hardware.HardwareID Value: USB\VID_045E&PID_028E Genişletmek için tıkla... Abi herhangi birşey değişmedi Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Hata programdan değil direkt aygıtın kendisinden kaynaklı olmuş. Key : Hardware.HardwareID Value: USB\VID_045E&PID_028E Genişletmek için tıkla... Abi herhangi birşey değişmedi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.736 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 29 Kasım 2022 #20 Aygıtı kullanmayı bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz? Artı 0 Eksi