Windows 10 Media Creation Tool ile temiz kurulum yapılabilir mi?

Siz sadece BİOS sorunu ile gönderip şansınızı deneyin.
Hiç bir sorundan bahsetmeyip sadece BIOS'un baştan yazılımı ve her hangi bir tespit yapılmasını istemiyorum diyeceğim. Fakat ben gitmeyeyim adamlar zaten 4 kere gittiğim için görmüşlerdi beni. Bir tanıdığım ile göndereceğim inşallah sağolunn.

Hiç bir sorundan bahsetmeyip sadece BIOS'un baştan yazılımı ve her hangi bir tespit yapılmasını istemiyorum diyeceğim. Fakat ben gitmeyeyim adamlar zaten 4 kere gittiğim için görmüşlerdi beni. Bir tanıdığım ile göndereceğim inşallah sağolunn.
Rica ederim. Sonucu yazarsınız.

Yarın bilgisayarcıdan teslim alıp göndereceğim umarım netice alırım.

Hocam BIOS çipini değiştirebiliriz ama internet üzerinden bu modele ait BIOS çipi bulamadım. Teknik servise verip BIOS çipini değiştirmeni isteyebilirsiniz. 14ADA6 ya da 17ADA6 modelleri için BIOS çipleri de olur. Aynı çip kullanıyorlar (muhtemelen)

Hocam BIOS çipini değiştirebiliriz ama internet üzerinden bu modele ait BIOS çipi bulamadım. Teknik servise verip BIOS çipini değiştirmeni isteyebilirsiniz. 14ADA6 ya da 17ADA6 modelleri için BIOS çipleri de olur. Aynı çip kullanıyorlar (muhtemelen)
Hocam anakarta sıvı işlemiş işlem yapamayız derler mi?

Hocam teknik servis sadece çipi değiştirecek anakartı komple değiştirmeyecek. Deyin sadece BIOS çipini değiştirsinler 100TL-200TL falan zaten.
Hocam zaten ben sadece BIOS yazılsın diyince anakarta işlem yapılmadan olmaz diyorlardı aynen söyleyeceğim dediğinizi. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı