Windows 10 "Memory Management" hatası

Canon

Kilopat
Daha fazla  
Windows'u güncelleyecektim her şey iyi gidiyordu, yeniden başlatmış ve güncelleme başlamıştı ta ki %60 gelene kadar, bir hata verip çöktü güncelleme de başarısız oldu. Bazı dosyalarım bozuldu bu çökme işinden kurtulmak istiyorum, ne yapmam lazım? Bazen sesler 1 saniye bozuluyor ve geri geliyor bazen ise çöküyor. "Memory Management " genel olarak bu hatayı alıyorum.

Aynı hata bende de var Ram veya Ekran kartı ile alakalı bir sorun olduğunu biliyorum.

Windows'u güncelleyecektim her şey iyi gidiyordu, yeniden başlatmış ve güncelleme başlamıştı ta ki %60 gelene kadar, bir hata verip çöktü güncelleme de başarısız oldu. Bazı dosyalarım bozuldu bu çökme işinden kurtulmak istiyorum, ne yapmam lazım? Bazen sesler 1 saniye bozuluyor ve geri geliyor bazen ise çöküyor. "Memory Management " genel olarak bu hatayı alıyorum.
Harddiskin veya SSD bozulmuş olabilir. O da değilse ramler bozuktur. Aynı hatayı almıştım. Sorun bende de çıktı.

Bir oyun indirecektim sorun çıktı çözüm aradım ve windows'u güncellemeyi denedim.
Sadece mavi ekran için çözüm arıyorsan yardım edelim güncelleme soruma cevap vermediğin için ilk dediğim hala geçerli.
Oyun hakkında farklı konu açıp sorabilirsiniz, açtıysanız linki belirtin.
Mavi ekran olarak devam etmek istersen dosyaları paylaşın:
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı