Windows 10 MEMORY_MANAGEMENT hatası

Onur_r

Hectopat
Bu sorun 5 aydır devam ediyor ve çözemedim ne yazık ki. HP Hardware Diagnostic kullandım, Memtest86 bugün yaptım, bir de Windows RAM testi yaptım, 3'de RAM'de 0 sorun olduğunu gösteriyor fakat yine de bu MEMORY_MANAGEMENT denilen sorun devamlı geliyor. Burada size RAM ve DMP dosya ve fotoğrafları bırakacağım, belki yardımcı olur. Bütün yazılımlar günceldir bizzat bilgisayar müşteri hizmetlerine başvurup yaptım, eğer burada da çözemezsem servise yollama kararında bulunacağım, kendileri RAM yükseltiğimi biliyor ve RAM testlerini onlar da görüntüledi. O yüzden servisi üstleniyorlar.

Not: Windows silip yeniden yüklendiği için sadece 2 DMP dosyası mevcut.

DMP dosyaları:

Resimleri yükleme işlemi başarısız olmuş oyuzden buraya yeniden bırakiyorum. Yardımınız için şimdiden teşşekürler

Dosya Ekleri

• DMP.png
    DMP.png
    79,5 KB · Görüntüleme: 51
  • RAM SLOT 1.png
    RAM SLOT 1.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 47
  • RAM SLOT 2.png
    RAM SLOT 2.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Minidump dosyalarına erişemiyoruz. Lütfen herkese açık olarak ayarlayın.
Ayrıca aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lütfen şimdi deneyin bir ZIP dosyasına sıkıştırıp MediaFire'a yükledim. Fakat memtes86 dosyalarını sildim ve USB belleği formatladım ne yazık ki ama Memtest86 başarılı bir şekilde 0 hata ile tamamlandı.

1.Adım: Bilgisayarınızda Office 2010 kurulu ise Microsoft Office Access yazılımını kaldırın ve isteğe göre yeniden kurun.
1.Adım işe yaramadıysa 2. adıma geçelim.
2.Adım: Sol alttaki menüye CMD yazın ve CMD üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın daha sonra açılan pencereye sfc /scannow komudunu yazın ve bekleyin.
2. Adım da çalışmadıysa 3. Adımı deneyin.
3. Adım: Windows Update çalıştırın ve tüm güncelleştirmeleri yükleyin.
Ek Adım: Bunlar çalıştırmaya yetmediyse BIOS ve tüm Driver'ları güncelleyin fakat Driver Booster vb. uygulamalar ile değil, internetten tek tek indirmeniz gerekecek. Driver bulamazsanız yardımcı olabiliriz.

1.adım: Bilgisayarınızda Office 2010 kurulu ise Microsoft Office Access yazılımını kaldırın ve isteğe göre yeniden kurun.
1.adım işe yaramadıysa 2. adıma geçelim.
2.adım: Sol alttaki menüye CMD yazın ve CMD üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın daha sonra açılan pencereye SFC /scannow komudunu yazın ve bekleyin.
2. adım da çalışmadıysa 3. adımı deneyin.
3. adım: Windows Update çalıştırın ve tüm güncelleştirmeleri yükleyin.
Ek adım: Bunlar çalıştırmaya yetmediyse BIOS ve tüm Driver'ları güncelleyin fakat Driver Booster vb. uygulamalar ile değil, internetten tek tek indirmeniz gerekecek. Driver bulamazsanız yardımcı olabiliriz.

1 Hariç hepsini önceden HP müşteri hizmetleri ile yaptım ama 1. admını deneyeceğim ve birkaç güne kalmaz geri bilgilendiririm. Peki yapabiliceğim başka çözüm var mı?

1 Hariç hepsini önceden HP müşteri hizmetleri ile yaptım ama 1. admını deneyeceğim ve birkaç güne kalmaz geri bilgilendiririm. Peki yapabiliceğim başka çözüm var mı?

Kusura bakmayın aklıma ancak bu kadar gelebildi. İlk adım haricinde Ek Adımı uyguladınız mı? Ayrıca aldığınız hatalardan biri win32kfull.sys hatası ve bu direkt olarak yazdıklarımla ilgili. Acaba o bilgisayarda Office 2010 mu yüklü veya hangi sürüm yüklü?

Kusura bakmayın aklıma ancak bu kadar gelebildi. İlk adım haricinde ek adımı uyguladınız mı? Ayrıca aldığınız hatalardan biri win32kfull.sys hatası ve bu direkt olarak yazdıklarımla ilgili. Acaba o bilgisayarda Office 2010 mu yüklü veya hangi sürüm yüklü?

Bilgisayarda Office yazılımı yüklü fakat 2010 yazmıyor ve ek adımıda uyguladım.

Dosya Ekleri

• office.png
    office.png
    72,5 KB · Görüntüleme: 42
Bilgisayarda Office yazılımı yüklü fakat 2010 yazmıyor ve ek adımıda uyguladım.
Office yazılımı hangisi yani? Direkt olarak Ofiice adı altında mı yoksa Word 2010 vb. yazıyor mu? Program Ekle/Kaldır kısmından kontrol edebilirsiniz.

Office yazılımı hangisi yani? Direkt olarak ofiice adı altında mı yoksa Word 2010 vb. yazıyor mu? Program Ekle/Kaldır kısmından kontrol edebilirsiniz.

Düz Word - PowerPoint - Excel yazıyor ve 2010 yazısı yok. Üste 1 Office yazılımın örneğini koydum.

Burayada 1 örnek fotoğraf bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• bla.png
    bla.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı