Çözüldü Windows 10 Metin 2 Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

68077

Megapat
Windows 10'da Metin2 siyah ekranda kalıyor, ilk başta 2-3 tane video var onlar çıkıyor sonra siyah ekran geliyor orada kalıyor, Steam versiyonunu indirdim.

Son düzenleme:
  • Windows sürümünüz
  • Ekran kartınız
  • Ekran kartı sürücü sürümünüz
Bunları belirtin.

Ekran kartınız imzanızda varmış. Kartınız çok eski ve artık sürücü güncellemesi gelmiyor. Sürücü güncellemesi alan bir karta geçmeniz gerekebilir.
Yazın Allah'ın izniyle R7 240 alacağım ancak problem ekran kartından kaynaklı değil, Windows 10 Pro 64 Bit 1703 kullanıyorum. Sorun şöyle oldu aslında daha dün Metin2 oynanıyordu bilgisayarda 4-5 saat oynadım sonrasında ise oyundan çıkıp bilgisayarı kapattım. Tekrar açıp oyuna girdiğimde böyle oldu, bende dosyaları doğrula yaptım 2 tane dosya eksikmiş onları doğruladı tekrar yükledi yine düzelmedi. Sonra bir daha dosya doğrulaması yaptım tekrardan 2 tane dosya buldu yükledi yine düzelmedi.

Ekran kartımın Windows 10 için sürücüsü var 8.1'e olan sürücü 10'da da çalışıyor tek problemi Catalyst yazılımı bunda çalışmadığı için performans moduna çekememekteyim.

Görüyorsunuz aynısını bir kez daha yaptı, ben Windows Defender'ın bana haber vermeden dosyaları sildiğini düşünüyorum. Bu yüzden virüs programını kapatıp tekrar indirdim, şimdi tekrar açmayı deneyeceğim.

Screenshot_25.png

DÜZENLEME: Sorun devam ediyor.

@Recep Baltaş maalesef başka destek gelmeyince Windows 7'de dönme gereği duydum, zaten Windows 10 için sürücü bulunsa bile Catalyst programı bulunmadığından Windows 10'da sıkıntılar çekiyordum. Windows 7'ye dönmem benim için daha iyidir belki de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel aynı sorun bendede var. Steam versiyon ve internet versiyonundada aynı sorunu yaşıyorum...
Ekran kartı: GTX960
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 64 bit
Daha öncesinde rahatlıkla girebiliyordum bir anda böyle bir sorunla karşılaştım.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı