Çözüldü Windows 10 "Microsoft parolanızın süresi doldu" uyarısı

• Konuyu başlatan LeF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.627
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LeF

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft'tan bugün "parolanızın süresi doldu" uyarısı aldım ve benden parolamı değiştirmemi istiyor. Neden böyle bir şey istiyor? Eğer hesabımın şifresi çalınmadıysa şifremi değiştirmek istemiyorum. Bu durumu nasıl kapatabilirim?

Microsoft'tan bugün "parolanızın süresi doldu" uyarısı aldım ve benden parolamı değiştirmemi istiyor. Neden böyle bir şey istiyor? Eğer hesabımın şifresi çalınmadıysa şifremi değiştirmek istemiyorum. Bu durumu nasıl kapatabilirim?

Moderatörler düzenlemiş de sanırım ben kendimi tam açıklayamamışım. Sorunum Windows 10 da değil direk Microsoft hesabımda oluyor.
1708528667089.png

Böyle bir uyarı alıyorum

Son düzenleme:
Çözüm
Daha önceki işleminizde "Parolamı 72 günde bir değiştirmem gereksin." kutucuğunu işaretlediyseniz zorunlu değiştirmeniz gerekir.
Daha önceki işleminizde "Parolamı 72 günde bir değiştirmem gereksin." kutucuğunu işaretlediyseniz zorunlu değiştirmeniz gerekir.

Çözüm
Daha önceki işleminizde "parolamı 72 günde bir değiştirmem gereksin." kutucuğunu işaretlediyseniz zorunlu değiştirmeniz gerekir.

Öyle bir şey yaptığımı hiç hatırlamıyorum ama daha önceden şifrem çalınmıştı. Belki o esnada çalan kişi o kutucuğu işaretlemiştir.

Öyle bir şey yaptığımı hiç hatırlamıyorum ama daha önceden şifrem çalınmıştı. Belki o esnada çalan kişi o kutucuğu işaretlemiştir.
Mümkündür. O yüzden şimdi tekrar değiştirmeniz zorunludur. O kutucuğu işaretlemeyip güçlü bir şifre ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı