Windows 10 Microsoft Visiul kurulumu

İşlemci ve ekran kartı değil mi hocam.
Anakartın da sürücüleri var(Ses ve ethernet sürücüsü vb.), dizüstü kullanıyorsanız Wi-Fi, Bluetooth, TouchPad gibi bir sürü sürücü var. Ürününüzün sitesinde, cihaz modelinizin yardım sayfasında indirilebilecek sürücüleri görebilirsiniz. Tabi ekran kartı sürücüsü en önemlisi bence.

Anakartın da sürücüleri var(ses ve ethernet sürücüsü vb.), dizüstü kullanıyorsanız Wi-Fi, Bluetooth, touchpad gibi bir sürü sürücü var. Ürününüzün sitesinde, cihaz modelinizin yardım sayfasında indirilebilecek sürücüleri görebilirsiniz.

Masaüstü kullanıyorum hocam Windows Update indirmiyor mu?

İndiriyor da tamamını indirmeyebilir veya en yeni sürümü indirmeyebilir. Masaüstü kullanıyorsanız diğer sürücüleri aşırı dert etmenize gerek yok tabii. Ses sürücüsü önemli bu arada.

Hocam bana hangilerini manuel olarak indirmem gerek söyler misiniz.

Realtek ses çipi varsa Realtek HD Audio'yu indirebilirsiniz. Fakat aslında bütün sürücüleri indirmeniz en iyisi olur. Ya da sadece Windows Update'in kurmadığı sürücüleri de kurabilirsiniz.

Hocam Driver easy bunları kuruyor diye biliyorum onu formattan sonra yükliyim mi?

Asla sürücü bulucu programlar yüklemeyin, Windows'u bozarsınız. Ya manuel ya hiç.

Hocam ben hangilerini kurmalıyım AMD software i kacağım ekran kartı için sonra AMD Support'tan işlemci için yükleme yapacağım başka gerek var mı varsada nereden indireceğim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı