Arkadaşlar, yaklaşık 3 saat önce Windows 10'a formatladım bilgisayarımı, Windows 7'de iken mikrofon sıkıntısız çalışıyordu ancak Windows 10'a geçtikten sonra çalışmamaya başladı. Tahminimce algılamıyor ya da yazılım eksikliğinden görmüyor. Eke ssi bırakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Buradan çözersek daha iyi olur, ben yapamazsam başka bir arkadaş yardım etmiş olur ve gelişmeleri görür. Ben size detaylıca anlatayım ona göre yapın siz de.
Buradan çözersek daha iyi olur, ben yapamazsam başka bir arkadaş yardım etmiş olur ve gelişmeleri görür. Ben size detaylıca anlatayım ona göre yapın siz de.
Teşekkür ederim düşünceniz için. Mikrofonu takıyorum ancak, algılamıyor. Sıkıntı mikrofonda da değil başka mikrofon da denedim yine aynı. Bir sürücüde sıkıntı oldugunu ya da eksik oldugunu düşünüyorum ama hangisi bilmiyorum. Bana anlatırken kör cahile anlatır gibi anlatırsanız sevinirim bu konuda bilgim 0.
Şu şekilde oluyor, mikrofon takılıyken konuştugumda sesi almıyor ancak çıkardıgımda otomatik neyi algılıyorsa (onda sesim çok bozuk geliyor) onda sesim geliyor. Mikrofonu taktıgımda da bu şekilde ekstra bir şey gelmiyor.
Şu şekilde oluyor, mikrofon takılıyken konuştugumda sesi almıyor ancak çıkardıgımda otomatik neyi algılıyorsa (onda sesim çok bozuk geliyor) onda sesim geliyor. Mikrofonu taktıgımda da bu şekilde ekstra bir şey gelmiyor.
''Bu aygıtı dinle'' dediğinizde mikrofona konuştuğunuzda kendi sesinizi duyabiliyor musunuz ? Dediğim şeyi yapmadan önce ''Düzeyler'' kısmından Mikrofonun bass ayarını biraz kısın, fazla ses gelebilir.
"Bu aygıtı dinle" dediğinizde mikrofona konuştuğunuzda kendi sesinizi duyabiliyor musunuz? Dediğim şeyi yapmadan önce "Düzeyler" kısmından Mikrofonun bass ayarını biraz kısın, fazla ses gelebilir.