Windows 10 Mikrofon Algılamıyor

mel1hh

Femtopat
Arkadaşlar, yaklaşık 3 saat önce Windows 10'a formatladım bilgisayarımı, Windows 7'de iken mikrofon sıkıntısız çalışıyordu ancak Windows 10'a geçtikten sonra çalışmamaya başladı. Tahminimce algılamıyor ya da yazılım eksikliğinden görmüyor. Eke ssi bırakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Buradan çözersek daha iyi olur, ben yapamazsam başka bir arkadaş yardım etmiş olur ve gelişmeleri görür. Ben size detaylıca anlatayım ona göre yapın siz de.

Teşekkür ederim düşünceniz için. Mikrofonu takıyorum ancak, algılamıyor. Sıkıntı mikrofonda da değil başka mikrofon da denedim yine aynı. Bir sürücüde sıkıntı oldugunu ya da eksik oldugunu düşünüyorum ama hangisi bilmiyorum. Bana anlatırken kör cahile anlatır gibi anlatırsanız sevinirim bu konuda bilgim 0.

@mel1hh hangi girişlerde denediniz? Taktığınızda buraya geliyor mu ?Eki Görüntüle 658971

Şu şekilde oluyor, mikrofon takılıyken konuştugumda sesi almıyor ancak çıkardıgımda otomatik neyi algılıyorsa (onda sesim çok bozuk geliyor) onda sesim geliyor. Mikrofonu taktıgımda da bu şekilde ekstra bir şey gelmiyor.

Dosya Ekleri

• m.PNG
    m.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 47
Şu şekilde oluyor, mikrofon takılıyken konuştugumda sesi almıyor ancak çıkardıgımda otomatik neyi algılıyorsa (onda sesim çok bozuk geliyor) onda sesim geliyor. Mikrofonu taktıgımda da bu şekilde ekstra bir şey gelmiyor.
Mikrofonu görüyor, sanırım çıkardığınızda kulaklığınız varsa onun mikrofonunu kullanıyor.
1599322998455.png

Buradan ''Dinle'' ve ''Gelişmiş'' kısmının fotoğrafını atar mısınız ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı