Windows 10 mikrofon problemi

Zukushimeku

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Bundan yaklaşık iki yıl önce de aynı konuyla buraya yazmıştım. O zaman şanslıydım ve üretici firmanın kendi sitesinden bulmuştum ancak şu anda üretici firma eski laptoplar için olan Driver'ları sitesinden kaldırmış bulunmakta. Bilgisayarıma Hackintosh kurarken Windows'u da sıfırladım ve şu an sorunsuz bir şekilde dualboot oluyor. Sorun şu ki Windows için Realtek ses yazılımında sıkıntı var. Mikrofonu dinlemek isterseniz duyabiliyorsunuz ancak ses aslında gitmiyor.

1590324970592.png

Tam olarak işaretlediğim yer oynamıyor.

Ayrıca macOS kullanırken herhangi bir sorun olmuyor mikrofon sorunsuz şekilde çalışıyor.
Ve şöyle bir detay var ben bunun sorun olacağını tahmin ettiğim için Realtek'in dosyalarını yedekledim ama onları kullanmaya çalışınca hiçbir şey olmuyor sanırım yanlış yedeğini aldım ama yine de belki bu dosyalardan sürümü bulabilecekler vardır diye paylaşacağım.

He bir de bu var.

1590325803913.png

Bir yerde görmüştüm belki işe yarar bir şeydir.

Umarım bu işlerden anlayan birisi bana yardım edebilir, buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı