Arkadaşlar misafirler gelecek ve bildiğiniz gibi misafir çocuğu olmazsa olmaz. Ondan sebep misafir hesabı açıp sadece masaüstündeki oyunlara giriş yapabilsin istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Kurcaladım falan ama bulamadım.
Emin değilim hiç öyle bir şey denemedim ve duymadım.Yok bir arkadaş yapmıştı girerken kullanıcı seçmiştim farklı bir şifreyle giriş yaptığımda sadece belli başlı uygulamalar vardı ama o diğer kullanıcıdan girdiğinden her şeye erişimi vardı.
Yok bir arkadaş yapmıştı girerken kullanıcı seçmiştim farklı bir şifreyle giriş yaptığımda sadece belli başlı uygulamalar vardı ama o diğer kullanıcıdan girdiğinden her şeye erişimi vardı.
Bütün dosyalara erişmesin istiyorum onu nasıl yapacağım?Hocam ilk olarak Windows tuşu ve r tuşlarına aynı anda basın ve açılan pencereye netplwiz yazın. Ondan sonra ekle butonuna basın ve yerel hesap açarak hesabınızın ismini belirleyin, ondan sonra yeni eklediğiniz hesabı seçin ardından özellikler butonuna basın diğer menüsünden guest butonunu seçin ardından uygula butonuna basın ve işlem tamam.
Bütün dosyalara erişmesin istiyorum onu nasıl yapacağım?
dediğim şey mesela sadece bazı uygulamara erişimi olabilecek.Hocam, zaten yeni misafir hesabı açıldığından dolayı sizin hesaptaki verilere ulaşamaz diye biliyorum. Sizin izniniz olmadığı sürece. Şu anki hesabınıza şifre koyun. Zaten Windows klasörlerine zarar vermeyi çalışırsa Windows izin vermez.
Sizin yerinizde olsam dosyaları prefetch klasörüne gizli klasör oluşturup kaydederdim. Eğer prefetch klasörüne kaydetmeyi izin vermiyorsa yetki verip öyle kaydederdim.
Dediğim şey mesela sadece bazı uygulamara erişimi olabilecek.
Ayarlara erişimi olmayacak diye biliyorum. Ama Google açabilir kısayolu yönetici olarak aç tiki işaretli değilse açabilir. Ve bazı dosylar için salt okunur izin verilmezse açamaz. Ayrıca siz onu ayarlayabilirsiniz. Uygulamaların program dosyaları salt okunur olarak kalmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.