Windows 10 Mobile'de İlk Yapının Adı Emerald Olabilir

Optifines

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
İsim hiçbir yabancı forumdan alınmadı. Sızdırma bir olay da değil. Tamamen kendi görüşüm ve tahminim. Bunu buraya yazıyorum :) İlerde çıkarsa demedi demeyin :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir aslında. Lumia cihazlara gelen güncellemeler hep alfabetik olarak ilerleyen renk adları.

Lumia Amber
Lumia Black
Lumia Cyan
Lumia Denim

Sırada E harfiyle başlayan bir renk adı var.

Microsoft Minecraft'ın yapımcısı olan Mojang'ı aylar önce satın aldı. Ve Windows 10'un gelecek güncellemesinin kod adı Redstone. Minecraft'ta bir madenin adı.

Emerald da Minecraft'ta bir maden ve renk adı(zümrüt rengi)

HALF LIFE 3 CONFIRMED!

Olabilir aslında. Lumia cihazlara gelen güncellemeler hep alfabetik olarak ilerleyen renk adları.

Lumia Amber
Lumia Black
Lumia Cyan
Lumia Denim

Microsoft Minecraft'ın yapımcısı olan Mojang'ı aylar önce satın aldı. Ve Windows 10'un gelecek güncellemesinin kod adı Redstone. Minecraft'ta bir madenin adı.

HALF LIFE 3 CONFIRMED!
Tespitin dibine vurmak bu olsa gerek :D .

Lumia Amber
Lumia Black
Lumia Cyan
Lumia Denim

HALF LIFE 3 CONFIRMED!
Cezam vardı konuşamıyordum. Arkadaş benim içimden geçenleri olduğu gibi aktarmış :)

Olursa konuyu güncellerim :)

İsim hiçbir yabancı forumdan alınmadı. Sızdırma bir olay da değil. Tamamen kendi görüşüm ve tahminim. Bunu buraya yazıyorum :) İlerde çıkarsa demedi demeyin :D
Bunu ben çok önceden düşünmüştüm daha Denim sürümü dağıtılmamıştı. Ama şu anda o sistemi terk edebilirler. Çünkü eskiden Nokia Windows Phone üzerine ekstra geliştirmeler yapıyordu. Bu yüzden adlandırma yapıyorlardı. Her yeni harfte Nokia'nın sunduğu kamera geliştirmeleri gibi özellikler ekleniyordu. Bu da aynı işlevi gören birden fazla uygulama olmasını sağlıyor ve kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyordu. Şimdi her uygulama Microsoft bünyesinde ve Lumia telefonlara özel bir kamera uygulaması gibi uygulama olmayacak. Böylece Windows Mobile daha rahat güncellenebilecek. Geriye tek bir sorun kalıyor operatörler. Onlarla da sıkı bağlantı kurulup güncellemelerin gecikmesi engellenecek. Android'in sorunlarından bir tanesi OEM'lerin ekstra geliştirme yapmalarından dolayı güncellemelerin gecikmesi ve ya OEM yüzünden güncelleme alınamaması.

Windows 10 pc sürümünde de RedStone olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Redstone kod adı Threshold gibi. Threshold da şu anki stabil yapının kod adı. Microsoft Edge, Spartan kod adıyla lanse edildi. Daha sonra değiştirildi. Denim ise Nokia'nın sunduğu yazılım güncelleme paketinin genel adı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı