Windows 10 mu 8.1 mi?

BaRonDeToT

Kilopat
Daha fazla  
RAM
4 GB RAM
SSD veya HDD modeli
SanDisk 120 GB SSD
Ekran kartı
AMD READON HD 8750 M
İşlemci
Intel Core İ5-4200U 1.60GHz , 2.30GHz
Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 7 kullanıyorum ve bir hayli eskidi artık güncelleme falan almıyor. Bilgisayarın normalde orijinali 8.1 idi. Ben sonradan Windows 7'ye çevirmiştim. Şimdi performans olarak hangisi daha iyi olur? Windows 10 mu kurmalıyım Windows 8.1 mi?

Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 7 kullanıyorum ve bir hayli eskidi artık güncelleme falan almıyor. Bilgisayarın normalde orijinali 8.1 idi. Ben sonradan Windows 7'ye çevirmiştim. Şimdi performans olarak hangisi daha iyi olur? Windows 10 mu kurmalıyım Windows 8.1 mi?
Performans olarak elbet 8.1 daha performanslı olur ancak sorun yaşarsın. Destek sonu yüzünden. Windows 10'da günlük kullanım için yeterli bir düzeyde olur. Ondan daha kötü bir sistemle Windows 10 kullanıyorum bir problem görmedim. Ancak önerim RAM'i 8 yapıp Windows 10'a geçmen.

8.1 de eskidi artık biraz. 10 kursan açar cihaz SSD var zaten. Oyun falan oynuyorsan zaten 4 GB RAM'le bir şey olmaz ama yine de Windows 10 LTSC veya Linux kurabilirsin istersen.

Windows 10 2021 LTSC kurabilirsin.
Neredeyse oyun performansında hiçbir işe yaramıyor windows 8.1 çok önde eski bilgisayarlar için. Tabi windows 8.1 de ne steam oyunlarını ne de riot oyunlarını açıyor artık desteği kesti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı