Windows 10 mu 8.1 mi?

Windows 10'da oyun oynayacaksa RAM'i ya 8 GB yada 16 GB yapması gerek. 4 GB RAM ile adam akıllı oyun oynanmıyor Windows 10'da malesef.
4 GB RAM'le Xfce ortamlı Linux kursa bile olmuyor. 2 boyutlu indiler bile aşıyor 4'ü. Gündelik kullanım için bile yetmiyor tarayıcıyı açsan %80 RAM kullanımı.

Windows 10 yükleyebileceğim bir link verir misiniz crackli güvenilir.

İstersen IoT Enterprise'de indirebilirsin o daha hafifdir.

4 GB RAM'in var Windows 10 kurma eğer Windows 7 istemiyorum dersen 8.1 kullan ama Windows 7 senin için daha iyi bir seçenek olacaktır.

Desteği çoktan kesilmiş eskide kalmış bir işletim sistemi önermek saçmalıktır. Ben LTSC sürümünü i3-3217U laptopta sorunsuz bir şekilde kullanıyorum kasmadan donmadan. Adamda zaten SSD var Windows 10 gayet iyi çalışır.

İstersen IoT Enterprise'de indirebilirsin o daha hafifdir.

Desteği çoktan kesilmiş eskide kalmış bir işletim sistemi önermek saçmalıktır. Ben LTSC sürümünü i3-3217U laptopta sorunsuz bir şekilde kullanıyorum kasmadan donmadan. Adamda zaten SSD var Windows 10 gayet iyi çalışır.

Dediğin gibi 4 GB RAM adam sadece Google da YouTube falan izleyebilir oyun falan açmaz en azından Windows 7 de kalıp Steam'den Windows 7 uyumlu oyunlar var hala onları oynayabilir.

Neredeyse oyun performansında hiçbir işe yaramıyor windows 8.1 çok önde eski bilgisayarlar için. Tabi windows 8.1 de ne steam oyunlarını ne de riot oyunlarını açıyor artık desteği kesti.
Discord gibi uygulamaların bile desteği kalmadı Windows 7 ve 8.1' e.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı