Windows 10 mu 8.1 mi?

Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 7 kullanıyorum ve bir hayli eskidi artık güncelleme falan almıyor. Bilgisayarın normalde orijinali 8.1 idi. Ben sonradan Windows 7'ye çevirmiştim. Şimdi performans olarak hangisi daha iyi olur? Windows 10 mu kurmalıyım Windows 8.1 mi?
Linux Mint Cinnamon öneririm. Eğer ben Linux kurmam diyorsan Windows 10 LTSC 2021 önerimdir.

Neredeyse oyun performansında hiçbir işe yaramıyor windows 8.1 çok önde eski bilgisayarlar için. Tabi windows 8.1 de ne steam oyunlarını ne de riot oyunlarını açıyor artık desteği kesti.
Yine de açılmıyor mu kesilmesine rağmen? Bir yerde patlayana kadar kullanılabilmesi lazım.

Neredeyse oyun performansında hiçbir işe yaramıyor Windows 8.1 çok önde eski bilgisayarlar için. Tabii Windows 8.1 de ne Steam oyunlarını ne de Riot oyunlarını açıyor artık desteği kesti.

Steam oyunlarını da açar Windows 7 de de açıyor ama oyunun Windows 7'ye uyumlu olması lazım.

Yine de açılmıyor mu kesilmesine rağmen? Bir yerde patlayana kadar kullanılabilmesi lazım.
Açılmıyor reis 1 Ocakta kesildi tamamen destek o zamandan hatırlıyorum bende windows 8.1 kullanıyordum sürekli uyarı veriyordu desteği kesecek diye

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240725_194910_Chrome.jpg
    Screenshot_20240725_194910_Chrome.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba arkadaşlar. Şu an Windows 7 kullanıyorum ve bir hayli eskidi artık güncelleme falan almıyor. Bilgisayarın normalde orijinali 8.1 idi. Ben sonradan Windows 7'ye çevirmiştim. Şimdi performans olarak hangisi daha iyi olur? Windows 10 mu kurmalıyım Windows 8.1 mi?

Windows 8.1 kurmalısın. Windows 10 kasma donma falan oluyor 4 GB RAM ile. RAM'i arttırabilirim diyorsan Windows 10 kullan.

Açılmıyor reis 1 Ocakta kesildi tamamen destek o zamandan hatırlıyorum bende Windows 8.1 kullanıyordum sürekli uyarı veriyordu desteği kesecek diye.

Hayır bende de Windows 7 var açılıyor yukarıda Windows 7 desteği 1 Ocakta sonlandırılacak yazıyor hala yanında da 0 gün yazıyor 1 Ocaktan beri hep böyle oyunda indiriliyor oynanıyorda.

Windows 8.1 kurmalısın. Windows 10 kasma donma falan oluyor 4 GB RAM ile. RAM'i arttırabilirim diyorsan Windows 10 kullan.
SSD'si var aynı anda çok şey açmıyorsa donmuyor. Ama mesela Minecraft açıkken alt tabdan tarayıcı açsa biraz yok oluyor cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı