Windows 10 mu Windows 11 mi kurulmalı?

Eğer alacağın bilgisayar 12. nesil bir işlemciye sahipse kesinlikle windows 11 kullanmalısın.
Arkadaşlar bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim 12. Nesil sistem düşünüyorum herkes düşüncesini söylesin lütfen w10 mu kurayım w11 mi hata falan çok olur mu diye korkuyorum. Ya da w10 kurup w11 gelişince düzelince w11 de geçebilirim hangisi mantıklı?

Arkadaşlar bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim 12. Nesil sistem düşünüyorum herkes düşüncesini söylesin lütfen Windows 10 mu kurayım W11 mi hata falan çok olur mu diye korkuyorum. Ya da Windows 10 kurup W11 gelişince düzelince W11 de geçebilirim hangisi mantıklı?

12. nesil işlemci kullanacak isen dediğim gibi daha doğrusu Fatih Işık'ın dediği gibi Windows 11 kullanmalısın.

"Intel'in 12. Nesil Alder Lake ve 13. Nesil Raptor Lake işlemcileri, bildiğiniz gibi hibrit mimarisiyle birlikte performanslı büyük çekirdekleri küçük verimlilik çekirdekleriyle bir araya getiriyor. Şu an için bu işlemcilerden tam performansı almak için Windows 11 şart."

Yeni nesil bir cihaz ise Windows 11 kurabilirsin temiz kurulumla hiçbir hata almıyorsunuz performansı falanda kötü değil ayrıca bakmayın insanların kötülediğine kendiniz deneyimleyin 1-2 hafta ayrıca kullanım hissiyatıda daha hoş Windows 11'in

11. Nesil işlemciyle Windows 10'dan 11'e yükselttim, şansıma herhalde ben de hata almadım hiç, gayet güzel çalışıyor bende.

Normalde her şeyin en son sürümünü kullanmak daha iyidir fakat bunun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Windows 10 kullan Windows 11'de gereksiz görsel açıdan şeyler var ve çoğu kişi hata falan alıp duruyor. Bununla uğraşılmaz. Windows 10 devam et şimdilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı