Windows 10 mu Windows 7 mi?

Bjk21

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8 GB
Anakart
FOXCON G41MXE
İşlemci
Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz
İyi günler arkadaşlar. Sistemim aşağıdaki gibidir. Bilgisayarı ders için kullanacağım. Bunun için hangi işletim sistemini kullanmamı önerirsiniz? Teşekkürler.

İyi günler arkadaşlar. Sistemim aşağıdaki gibidir. Bilgisayarı ders için kullanacağım. Bunun için hangi işletim sistemini kullanmamı önerirsiniz? Teşekkürler.

10 daha iyidir. Sisteminiz rahatlıkla kaldırır. 7 eskidi ve birçok oyun ve programı kaldırmıyor Microsoft bile desteği kesti.

Aksiyon olsun ve Windows gibi olsun diyorsanız Linux Mint.

Sistemi 10'a yükseltmenizi öneririm. 10'a yükselttikten sonra bazı ayarlar ile hızlandırabilirsiniz. 7 diyebilirdim fakat güncel olan desteklerin 7'de olmaması nedeni ile bence 10.

8.1'de tercih edebilirsiniz.

Zaten şu anda 8.1. Bildiğiniz üzere Microsoft Win8'i desteklemediğini açıklamıştı. Ben de hem güvenlik açısından hem de biraz daha performans açısından bir sistem yüklemek istiyorum. Eğerki Windows 10'da takılma veyahut donma yaşamayacağımı bilirsem Windows 10'a geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı