Windows 10 mu Windows 8.1 mi?

schlss

Hectopat
Makaleler
4
Liya yazılımdan ucuz ve güvenilir bir şekilde Windows lisansı almayı düşünüyorum. Sizce hangisi almalıyım? Windows 10 Pro mu? Windows 8.1 Pro mu? Windows 10 Pro lisansını alan herkes memnun kalmış. Sistemimi koklayarak bulamayacağınız için yazıyorum:

Intel Core i5 4200M 2.5GHz.
8 GB RAM.
64xbit.
500GB HDD.
NVIDIA GeForce GT 740M 2 GB.
Intel(r) HD4600.

Maalesef SSD yok.

Liya yazılımdan ucuz ve güvenilir bir şekilde Windows lisansı almayı düşünüyorum. Sizce hangisi almalıyım? Windows 10 Pro mu? Windows 8.1 Pro mu? Windows 10 Pro lisansını alan herkes memnun kalmış. Sistemimi koklayarak bulamayacağınız için yazıyorum:

Intel Core i5 4200M 2.5GHz.
8 GB RAM.
64xbit.
500GB HDD.
NVIDIA GeForce GT 740M 2 GB.
Intel(r) HD4600.

Maalesef SSD yok.
Windows 10 çok daha iyi performans sunuyor. Tabii ki de bilgisayarınızın donanımına bağlı olarak da değişecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluyor ama uyuşuk olur. Win 8.1'de çok fark etmeyebilirsiniz ama Win 10'da kullanamazsınız gibi bir şey.

Yani Windows 8.1 Pro mu almalıyım? Çünkü sıfırlamadan önce kullandığımda pek sıkıntı yoktu.
Benim imzamda bulunan iki sistemde de denedim ve Windows 10 çok daha iyi performans sunuyor. Tabii ki de bilgisayarınızın donanımına bağlı olarak da değişecektir.

Ustam imzanızda SSD yazıyor daha iyi performans alırsınız tabii.

Hocam Windows 8 kullanıyorum sıfırlamadan önce Windows 8.1 kullanıyordum nasıl olmuyor?

Hocam sisteme baktınız mı? SSD yok çünkü sisteme bakmadan yazdınız gibi geldi.

İşlemciye baktım sadece. Eski bilgisayarımda Intel 2. nesil i5 mobil işlemci vardı SSD yoktu sorunsuz kullanıyordum. SSD olmaması sadece hız bakımından zorluk çıkarıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı