Windows 10 mu yoksa Windows 8 mi yoksa Windows 8.1 mi?

Hala HDD ile Windows 10-11 kullanan bilgisayarlar var.
Elbette SSD kullanan bir PC ye göre nisbeten yavaş olacaktır.
İşlemciniz fazlası ile yeterli. RAM normal kullanımda normal programlar için yeterli. Sıkıntı çıkarmaz ama 8GB RAM ilave edilse ideal olur.

8 berbat ama 8.1 ise bence Windows tarihinde çıkmış en iyi sistemdir. Windows 7 nin farklı bir masaüstü eklenmiş ve güncellemelerden kaynaklanan şişkinliklerinin alınmış halidir.
Malesef Microsoft kullanılmasını istemiyor. Herkes bulut teknolojisi ve interaktif yapıya zorlanıyor... Mecburen Windows 11 veya 10.

Hala HDD ile Windows 10-11 kullanan bilgisayarlar var.
Elbette SSD kullanan bir PC ye göre nisbeten yavaş olacaktır.
İşlemciniz fazlası ile yeterli. RAM normal kullanımda normal programlar için yeterli. Sıkıntı çıkarmaz ama 8GB RAM ilave edilse ideal olur.

8 berbat ama 8.1 ise bence Windows tarihinde çıkmış en iyi sistemdir. Windows 7 nin farklı bir masaüstü eklenmiş ve güncellemelerden kaynaklanan şişkinliklerinin alınmış halidir.
Malesef Microsoft kullanılmasını istemiyor. Herkes bulut teknolojisi ve interaktif yapıya zorlanıyor... Mecburen Windows 11 veya 10.
Sen hiç HDD ile Windows 10 kullandın mı? Bence kullanmadın çünkü böyle birşey yazamazsın. Ben kullandım ve kesinlikle işkence. 8 GB RAM ilavesine hiç gerek yok ilave yapacaksa SSD alsın.

Sen hiç HDD ile Windows 10 kullandın mı? Bence kullanmadın çünkü böyle birşey yazamazsın. Ben kullandım ve kesinlikle işkence. 8 GB RAM ilavesine hiç gerek yok ilave yapacaksa SSD alsın.
Kesinlikle SSD konusunda haklısın.
HDD ile windows 10-11 çok kullandım.

Arkadaşın kullanmadığı çok net belli. Kullanmış olsaydı şahsen böyle yorum yapamazdı. Kasanın açma tuşuna basıp 3-4 dk yemek yiyip geldiğimi hatırlarım. Hele 2-3 programı aynı anda açtın mı... İşte o zaman cinnet geçirmene sebep oluyor.

@GoDd1 @r0tz
Windows 8.1 desteği devam etse İ9 32GB Ram sisteme bugün format atar ve windows 8.1 e hepinizden önce ben geçerim. Yahu adamlar Windows 10 bile kullanılmasın da herkes Windows 11 e geçsin diye her türlü zorluğu çıkarıyorlar. Kaldı ki 8.1?
4 ay önce ekran bozulduğu için çöp olan laptopumda üstelik intel celeron işlemci ve HDD ile Windows 10 yüklü idi ve evet oldukça kötü idi ama temel sebebi HDD değil işlemci idi.

Son derece ciddi : Windows 10 ve 11 den nefret ediyorum. Özellikle de kontrolü kullanıcılardan aldığı için.

HDD İle W10 Çekilmez Windows 8.1 kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı