Windows 10 nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Pmb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.071
O zaman siz zaten yazdırmışsınız başlatmışsınız kısmen yüklemişsiniz. Hatanın ne olduğunu fotoğrafını atabilir misiniz? Muhtemelen ISO kaynaklı.

Hocam buralarda başka bilgisayarcı yok. Benim de ayrı bilgisayarım yok. Babam zaten sinirli teknik servise falan götürmek gerekirse diye 0 hatayla gizliden yapmam lazım. O yüzden bu kadar soru soruyorum. Sonradan düzeltme şansımız var mı? Hata çıksa bile.

Hocam buralarda başka bilgisayarcı yok. Benim de ayrı bilgisayarım yok. Babam zaten sinirli teknik servise falan götürmek gerekirse diye 0 hatayla gizliden yapmam lazım. O yüzden bu kadar soru soruyorum. Sonradan düzeltme şansımız var mı? Hata çıksa bile.

Yani düzgün kurarsak bir sıkıntı çıkmaz ama size önerim bir tane daha disk oluşturup ona kurmanız yani biçimlendirmeden en azından bir sorun çıkarsa mağdur olmayın.

Eğer ISO'yu sorunsuzca USB'ye yazdırırsanız %99 problem çıkmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum ben format atarken ISO'yu indiriyorum tutup flash belleğin içine atıyorum yazdırma olayına falan gerek yok. Kafan rahat olsun tut at direk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı