Windows 10 nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Pmb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.072
Hayır çekinmiyorum. Anlayamadığınız şey zaten bu videoları izledim. Konuyu açarken de yazdım. Videoyu takip ederek kurmayı denedim ama olmadı demek ki anlamamışım. Size soruyorum bunlar ne anlama geliyor, nasıl kurmalıyım?

UEFI yazıyor hocam.

Media Creation Tool ile indirin hocam çok daha kolay.
Secure Boot denen bir mevzu var UEFI sistemlerde kapattınız onu değil mi?

Windows 11 için değil miydi o?

Hocam aynen böyle yaptım yükleme ekranında hata verdi BIOS'ta kaldım. Ayrıca Rufus'la yazdırmanın farkı ne onu anlamış değilim.
Yükleme ekranında hata verdi demişsin demekki windows yükleme ekranına kadar gelmişsin zaten. Hata'nın adı nedir? acaba indirdiğin windowstamı sorun vardı?

Yükleme ekranında hata verdi demişsin demek ki Windows yükleme ekranına kadar gelmişsin zaten. Hata'nın adı nedir? Acaba indirdiğin windowstamı sorun vardı?

Disk bölümü vardı orada kafam karıştı sonra bir şeyler yaptım yükleme ekranına geçti. Yüzde seksene gelince hata verdi.

Aynı işlemi tekrar yap disk bölümüne gelince telefondan yaz buraya. Yardımcı olalım sen zaten format kısmına geçmişsin biz yanlış anladık.

Disk bölümü vardı orada kafam karıştı sonra bir şeyler yaptım yükleme ekranına geçti. Yüzde seksene gelince hata verdi.
Bilgisayarı tekar usb den boot edip disk seçim ekranının fotoğrafını atma imkanınız var mı?

Aynı işlemi tekrar yap disk bölümüne gelince telefondan yaz buraya. Yardımcı olalım sen zaten format kısmına geçmişsin biz yanlış anladık.

Tamam hocam son olarak çok soru sordum ama şu Rufus'u halen anlamadım :D. Rufus'a gerek yok değil mi? Windows'un sitesinden yüklemem yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı