2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 25 Haziran 2020 #11 Temiz kurulum yapmanızı öneririm, evde yapabileceğiniz bir işlem.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Haziran 2020 #12 200749 dedi: Temiz kurulum yapmanızı öneririm, evde yapabileceğiniz bir işlem. Genişletmek için tıkla... Soruda da belirttiğim gibi, flash'ta virüs var. Windows yazdıramam.
200749 dedi: Temiz kurulum yapmanızı öneririm, evde yapabileceğiniz bir işlem. Genişletmek için tıkla... Soruda da belirttiğim gibi, flash'ta virüs var. Windows yazdıramam.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #13 200749 dedi: Temiz kurulum yapmanızı öneririm, evde yapabileceğiniz bir işlem. Genişletmek için tıkla... Bende format atacağımda konu açtım bir bilginiz varsa bana da yardımcı olur musunuz.
200749 dedi: Temiz kurulum yapmanızı öneririm, evde yapabileceğiniz bir işlem. Genişletmek için tıkla... Bende format atacağımda konu açtım bir bilginiz varsa bana da yardımcı olur musunuz.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 25 Haziran 2020 #14 @Tokiler USB'ye format atamaz mısınız? Fregat. dedi: Bende format atacağımda konu açtım bir bilginiz varsa bana da yardımcı olur musunuz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Tokiler USB'ye format atamaz mısınız? Fregat. dedi: Bende format atacağımda konu açtım bir bilginiz varsa bana da yardımcı olur musunuz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Haziran 2020 #15 200749 dedi: @Tokiler USB'ye format atamaz mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmeden mi bahsediyorsunuz? FAT32'ye falan? Yine de flash'ı takamam ki, bu virüs BİOS'a kadar bulaşan bir virüs.
200749 dedi: @Tokiler USB'ye format atamaz mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmeden mi bahsediyorsunuz? FAT32'ye falan? Yine de flash'ı takamam ki, bu virüs BİOS'a kadar bulaşan bir virüs.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #16 Lazımbana sitesinden 4 liraya key OEM key alın. Orijinal kullanın.Site güvenilir kendim kullanıyorum. Sakın gidip 40-50 lira vermeyin bir keye.
Lazımbana sitesinden 4 liraya key OEM key alın. Orijinal kullanın.Site güvenilir kendim kullanıyorum. Sakın gidip 40-50 lira vermeyin bir keye.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Haziran 2020 #17 @Recep Baltaş Siz de yardım eder misiniz?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #18 Hocam ben de Kmspico kullandım hemde 8 yıl kadar. Virüs bulaştığını görmedim. Hele BIOS'a giren virüs ilk kez sizden duyuyorum.
Hocam ben de Kmspico kullandım hemde 8 yıl kadar. Virüs bulaştığını görmedim. Hele BIOS'a giren virüs ilk kez sizden duyuyorum.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Haziran 2020 #19 Crimson Butterfly dedi: Hocam ben de Kmspico kullandım hemde 8 yıl kadar. Virüs bulaştığını görmedim. Hele BIOS'a giren virüs ilk kez sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Virüs KMS'den bulaşmadı. İndirdiğim bir şeyden flash'a kadar bulaştı. Format atınca ve düzelmeyince Bios'a bulaştığını anladım. Sağolsun tanıdık bir bilgisayarcı var da, onun yardımıyla temizledik.
Crimson Butterfly dedi: Hocam ben de Kmspico kullandım hemde 8 yıl kadar. Virüs bulaştığını görmedim. Hele BIOS'a giren virüs ilk kez sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Virüs KMS'den bulaşmadı. İndirdiğim bir şeyden flash'a kadar bulaştı. Format atınca ve düzelmeyince Bios'a bulaştığını anladım. Sağolsun tanıdık bir bilgisayarcı var da, onun yardımıyla temizledik.
L lennythecat Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 134 25 Haziran 2020 #20 Crimson Butterfly dedi: Lazımbana sitesinden 4 liraya key OEM key alın. Orijinal kullanın.Site güvenilir kendim kullanıyorum. Sakın gidip 40-50 lira vermeyin bir keye. Genişletmek için tıkla... baya bu key'le orijinal mi kullanmış oluyoruz hocam? ve site güvenilir mi? 3 lira gibi bir fiyat çünkü
Crimson Butterfly dedi: Lazımbana sitesinden 4 liraya key OEM key alın. Orijinal kullanın.Site güvenilir kendim kullanıyorum. Sakın gidip 40-50 lira vermeyin bir keye. Genişletmek için tıkla... baya bu key'le orijinal mi kullanmış oluyoruz hocam? ve site güvenilir mi? 3 lira gibi bir fiyat çünkü