KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #31 Monolova dedi: Forumda korsana destek verilmiyor. 40-50 TL gibi bir ücretle Windows 10 Key satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beyin bedava.
Monolova dedi: Forumda korsana destek verilmiyor. 40-50 TL gibi bir ücretle Windows 10 Key satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beyin bedava.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 28 Haziran 2020 #32 Crimson Butterfly dedi: Lazımbana sitesinden 4 liraya key OEM key alın. Orijinal kullanın.Site güvenilir kendim kullanıyorum. Sakın gidip 40-50 lira vermeyin bir keye. Genişletmek için tıkla... MAK mı?
Crimson Butterfly dedi: Lazımbana sitesinden 4 liraya key OEM key alın. Orijinal kullanın.Site güvenilir kendim kullanıyorum. Sakın gidip 40-50 lira vermeyin bir keye. Genişletmek için tıkla... MAK mı?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #33 GungorMemis dedi: MAK mı? Genişletmek için tıkla... MAK Nedir ?
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 28 Haziran 2020 #34 Crimson Butterfly dedi: MAK Nedir ? Genişletmek için tıkla... MAK Key, tek bir lisans anahtarı ile birden fazla cihazı etkinleştirmek için kullanılır. Bu lisans türü genelde bilgisayar sayıları fazla olan kurumlar tarafından tercih edilir. Genişletmek için tıkla... OEM Lisans Nedir? Retail - OEM - MAK Lisans Türleri Windows OEM Lisans Nedir? Retail Lisans Nedir? Volume MAK Lisans Nedir? Makalemizde bu lisans türlerini açıklayıp, farklarını anlattık. baskabirkod.com
Crimson Butterfly dedi: MAK Nedir ? Genişletmek için tıkla... MAK Key, tek bir lisans anahtarı ile birden fazla cihazı etkinleştirmek için kullanılır. Bu lisans türü genelde bilgisayar sayıları fazla olan kurumlar tarafından tercih edilir. Genişletmek için tıkla... OEM Lisans Nedir? Retail - OEM - MAK Lisans Türleri Windows OEM Lisans Nedir? Retail Lisans Nedir? Volume MAK Lisans Nedir? Makalemizde bu lisans türlerini açıklayıp, farklarını anlattık. baskabirkod.com