Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Flanqus

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim sorunu yaklaşık 2-3 aydır alıyorum. 2 hafta öncesine kadar 10 günde bir alıyordum bu hatayı. Şu son 2 haftadır 5 günde bir almaya başladım. Belki virüs felandır diye 1 hafta öncesinden format attım fakat yine aynı hatayı aldım. İşin garibi oyun oynarken hiç gelmiyor çoğunlukla Twitch'te gezerken bir yayıncıya tıkladığım an hop mavi ekran. Lütfen yardımcı olur musunuz? Recep Hocam yardımınıza ihtiyacım var. @Recep Baltaş

Durdurma Kodu: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Başarısız: NDİS.SYS

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Çakma sitesi orası ancak diğer sürücü bulucu yerlere göre en güvenli yer orası. Beklemen lazımdı yeni sürücü için, neyse bir sorun olursa tekrar yeni dumpları atarsınız.
Qualcomm Atheros yazınca direkt olarak bu site çıkıyor casus yazılım yoktur değil mi?

Nerden güncelledim aygıt yöneticisinden bende güncelle diyorum hepsi güncel diyor
Nasıl yapıcam yardımcı olur musun ?
Buradan en son sürümü indirip aygıt yöneticisinden, ''dosyalarımı tarayarak güncelle'' seçeneğini seçip indirdiğiniz dosyaları seçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…