Windows 10 ne kadar yer kaplıyor?

jwlly

Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 Pro kuracağım M.2 SSD'ye bir de yazılımlarımı yükleyeceğim ekran kartı RGB'si falan 120 GB M.2 alsam bir sıkıntı yaşar mıyım çok dolar mı? Dolduğu zaman ısınma hız kaybı yaşar mıyım? Eğer yaşarsam 240 alırım geçerim değiştirmek istemiyorum ilerde.

Bütçe sıkıntı değilse niye soruyorsun anlamadım? Al 2 tane 1 TB, her türlü lazım olur.

Ne alakası var boşu boşuna para vermemeye çalışıyorum o nasıl bir yazı.
Hocam şöyle yapmanızı öneririm 240 GB M.2 SSD alıp içine RGB Windows kurup kalan her şeyi SATA SSD'ye koymanız çok daha iyi olacaktır.
hmmm mantıklı ama oyunlardaki render önemli bence mesela gta 5 da araba sürerken olmayan birşeye çarpabilirim m2 de bu durum neredeyse hiç olmaz ssd de az olur

hmmm mantıklı ama oyunlardaki render önemli bence mesela gta 5 da araba sürerken olmayan birşeye çarpabilirim m2 de bu durum neredeyse hiç olmaz ssd de az olur
zaten aklımda 1-2 bişe var render falan o yüzden de seçiyorum

Hmmm mantıklı ama oyunlardaki render önemli bence mesela GTA 5'da araba sürerken olmayan bir şeye çarpabilirim M.2'de bu durum neredeyse hiç olmaz SSD'de az olur.

Zaten aklımda 1-2 bir şey var render falan o yüzden de seçiyorum.

Render dediğimiz şey videoların düzenlenmesi hani video çekilir kesilir intro koyulur efekt falan koyulur işte buna render denir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı