Windows 10 nereden alınır?

Birkaç gereksiz özellik ve 1-2 FPS artışı.

Şimdi hem 3 boyutlu simülasyon ve grafik tasarım ve yazılım için kullanacağım FPS benim için önemi yok ancak hani Pro Edition modeli kullanmayı planladığım program ve yazılımlar ile daha uyumlu ve performanslı ise onu alırım.
Pek güvenilir gelmedi de onlar o yüzden.

Anladım hocam bende araştırmaya devam edeceğim. Güvenli mi değil mi diye.
Pro tabii ki daha iyi ama çok da fark yok. Gittigidiyor iyi sitedir.

Bir de hocam bu Pro Edition söylediğim şeyler dışında şarj optimizasyonu nasıldır? Yani Home versiyonu ile arasında bir fark var mı?
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir dizüstü aldım ve eski dizüstü bilgisayarımda ki anahtar OEM türünde bir anahtar idi. Şimdi yeniden bir anahtar alıp bu sistemde de Windows 10 kurmam gerek ancak aklıma takılan birkaç konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi ben daha önce Windows 10 Home kullanıyordum. Şimdi hem Pro Edition hem de Home Edition yükleme seçeneğim var sizce hangisini almak mantıklı? Pro Edition ve Home Edition arasında ne gibi farklar var söyler misiniz? Geçilmeli mi? Pro edition sürümünde güncellemeler nasıl işliyor? Bir de ben bu anahtarı almak için sizce hangi siteyi tercih etmeliyim? Gitti gidiyor fena durmuyor güvenilir midir? Önerdiğiniz başka site varsa açığım. Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.
Hocam jet bilişim güvenli midir ? Kullanıcı yorumlarında bir sorun yok gibi duruyor.

Son düzenleme:
Elinde orijinal Windows 7 key varsa, yine aynı versiyon olması koşulu ile Win10 kura bilirsin. Windows 10 kurduktan sonra internete bağlıyken win7 keyi yazman yeterli.

Elinde orijinal Windows 7 Key varsa, yine aynı versiyon olması koşulu ile Windows 10 kurabilirsin. Windows 10 kurduktan sonra internete bağlıyken Windows 7 Key'i yazman yeterli.

Teşekkürler ancak elimde Windows 7 Key yok.

Aldım hocam gitti Gidiyor'dan jet bilişim adlı satıcıdan gayet hızlı bir şekilde gönderdiler Key. Aklıma takılan tüm soruları sordum ve hızlı bir şekilde cevapladılar. Yani memnunum şu an bir sorun yok. Fiyat olarak sağlam lisans daha iyi ancak güvenemedim. Genel olarak gitti gidiyor fiyat koruması da var gayet iyi yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı