Windows 10 normal sürümler ile Pro arasındaki fark

iNeonDragon

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
535
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar FreeDos bilgisayar aldım. Korsan sistem kullanmak istemiyorum. Fakat Windows 10 çok pahalı. 400-500 TL arası fiyatlar değişiyor. Kinguin'de normal key 87.5 TL, Pro 107.5 TL. Kinguin'den alsam key bir sıkıntı çıkar mı ve Pro ile Normal arasında ne fark var. Vereceğim farka değer mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışım varsa başkası düzeltecektir. Normal versiyonda diğer dilleri seçemiyorsunuz. Yani ingilizce kalabilir işletim sistemi. Ama pro versiyon alırsanız yükleme aşamasında ingilizce tamamladıktan sonrasında dil ayarlarından türkçeyi seçebilirsiniz. Pro versiyon içeriğinde başka artı özellikler de var bilgisayar bilişimi ile ileri seviyede haşır neşirseniz seçilebilir. İngilizce dert değil ve normal bir kullanıcı iseniz normal versiyon seçilebilir.
Dipnot: normal versiyon alıp türkçe kurulum iso ile kurulum yapılabiliyor olabilir.. keyi kabul edipetmeyeceği test edilmeli.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı