mtahabal
Hectopat
MSI marka ve "GF63 Thin 9SC" model notebook ile internete girdiğim zaman bilgisayar tamamen kilitleniyor. Klavye ve fare çalışmıyor sadece ekranda görüntü öylece kalıyor. Bu donma olayı tamamen rastgele gerçekleşiyor mesala Google Chrome'a girdikten 5 dakika sonra da donabilir 5 saat sonra da ama gün içerisinde mutlaka donuyor. Ürünü alalı 3 ay oldu. GTA 5, CS:GO, LOL, No Man's SKY gibi birçok oyunda uzun vakitler geçirdim 3 aydır hiçbir oyunda donma yaşamadım. Sadece web tarayıcılarında oluşan bir problem. Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge ve Internet Explorer'da da aynı donma sorunuyla karşılaştım. Ürünü FreeDOS almıştım. Defalarca yeniden Windows'u kurdum ve sıfırladım, servise gönderdim ve servis yetkililerine yeniden temiz bir kurulum yaptırıp driverları yüklettirdim. Fakat hala ürünün sorunu devam ediyor. MSI global ile 3 aydır yazışıyorum. Güç ayarından şunu aç, güncellemeleri kapat vb. işe yaramayan çözümler sunuyorlar. Lütfen biri yardım etsin. Benchmark programlarında hiçbir sorun gözükmüyor, oyun performansında da bir sorun yok. Servis de bir problem bulamadı. Dxdiag. Evtx dosyalarını atabilirim ilgilenen olursa. Teşekkürler.
Özellikler (MSI GF63 Thin 9SC-058XTR):
Özellikler (MSI GF63 Thin 9SC-058XTR):
- Windows 10 Pro 1903 (Tüm driverlar ve Windows günceldir. )
- NVIDIA GTX 1650 Max Q 4 GB
- i5 9300H
- 8 GB RAM
- Intel UHD Graphics 630
- 256 GB SSD
Son düzenleyen: Moderatör: