Çözüldü Windows 10 "Ntoskrnl.exe" Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aykutmehmetd

Kilopat
Yer
Bandırma
Daha fazla  
Bu hatayı 4-5 ay önce alıyordum. Format atmıştık ve düzelmişti. Şimdi 5 ay sonra tekrardan bu hata ile karşılaşmak beni üzdü. BlueScreenView görüntüsünü atıyorum.

maviekran.png

Çözüm
Konuyu "hortlatmak" oluyor ama yazmadan edemeyeceğim. Öncelikle @nevdar_1986 teşekkür ederim çok haklısınız. Ayrıca bu tarz hata alan arkadaşlara tavsiyem (Sorunu tek başıma çözdüm, forumlardaki hiçbir şey işime yaramadı.); HDD'nizi kontrol edin. Bende Bad Sector sorunu olduğu için sürekli mavi ekran hatası ile karşılaşıyormuşum. İlerleyen zamanlarda bir SSD aldım ve sistemi ona kurdum. Ayrıca HDD'yi kullanmaya da devam ediyorum. Şuan sistemde hiçbir sıkıntı yok. Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor. Buraya bir moderatör bakıyorsa konuyu kilitleyebilir sorun çözülmüştür.
Konuyu "hortlatmak" oluyor ama yazmadan edemeyeceğim. Öncelikle @nevdar_1986 teşekkür ederim çok haklısınız. Ayrıca bu tarz hata alan arkadaşlara tavsiyem (Sorunu tek başıma çözdüm, forumlardaki hiçbir şey işime yaramadı.); HDD'nizi kontrol edin. Bende Bad Sector sorunu olduğu için sürekli mavi ekran hatası ile karşılaşıyormuşum. İlerleyen zamanlarda bir SSD aldım ve sistemi ona kurdum. Ayrıca HDD'yi kullanmaya da devam ediyorum. Şuan sistemde hiçbir sıkıntı yok. Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor. Buraya bir moderatör bakıyorsa konuyu kilitleyebilir sorun çözülmüştür.

Çözüm
HDD'nizi kontrol edin. Bende Bad Sector sorunu olduğu için sürekli mavi ekran hatası ile karşılaşıyormuşum. İlerleyen zamanlarda bir SSD aldım ve sistemi ona kurdum. Ayrıca HDD'yi kullanmaya da devam ediyorum. Şuan sistemde hiçbir sıkıntı yok.
HDD kaynaklı değil sorun. Cevapları o zaman vermiştik. HDD sorunu olmadığı zaten aynı HDD'yi kullanıp sorun yaşamıyorum demenden kendinizi yalanlamış oluyorsunuz.

Artı -1 Eksi
HDD kaynaklı değil sorun. Cevapları o zaman vermiştik. HDD sorunu olmadığı zaten aynı HDD'yi kullanıp sorun yaşamıyorum demenden kendinizi yalanlamış oluyorsunuz.
Hala aynı tavır, pes doğrusu. Moderatörler keşke yazım kurallarıyla noktasına virgülüne kadar meşgul olacaklarına (ki; ben bu konuda en çok hassas olanlardan birisiyimdir ama ben de insanım en nihayetinde, benim de arada gözden kaçan imla hatalarım olabiliyor.) şu insanlara davranış şekillerine bir el atsalar ne iyi olur.

Sorunu yaşayan arkadaş; kendisi yöntemler deneyerek sorunu çözmüş. “Sorununu çözmüş.” diyorum çünkü SSD’ye geçtikten sonra tekrar sorun yaşadığını yazmamış. Egolarınızı bir kenara bırakarak okusaydınız bunu çoktan görürdünüz siz de zaten. Sizse hala; “Benim dediğim doğru.” diye ısrar ediyorsunuz. Siz bu kafayla giderseniz değil başkalarına, kendinize bile yardım edemezsiniz. Kendi bildiğiniz kendinize yetmeyecek çünkü.

Kaldı ki; ben de çeşitli kodlarla mavi ekran hatası alan birisiydim ve ben de çok yöntem araştırıp denedim, sizinkiler de dahil. Çözüm oldu mu? Hayır. Arkadaş SSD’ye geçerek sorununu çözmüş. Bense önemli dosyalarımı yedekleyip C’ye format atarak sorunumu çözdüm. Şu an PC 12 saatten fazladır açık, çalışır ve kullanılır durumda olmasına rağmen bir sıkıntı yaşamadım. Tabii format atarken Mayıs 2019 güncel sürümle formatladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı