Çözüldü Windows 10 Ntoskrnl.exe Mavi Ekran Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nuri07

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşıldığı gibi 15-20 dakkada bir windows mavi ekran veriyor. Furmark, HDtune, CCleaner, virüs programlarını kullandım. Üstüne Windows'u sıfırdan kurmama rağmen düzelmedi. Bluescreenview'de ntoskrnl.exe'yi gösteriyor. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediklerimi tam olarak yapmadan nasıl çözmeyi düşünüyorsun ? Dediklerimi tam olarak yerine getir.
Ek olarak GPUTweakII kaldır.
Windows güncellemerini yap.
Logitech araçlarını kaldır. Kablolu ve süs sürünü güncelle. OC yaptı isen kaldır. DDU ile AMD sürücünü sil ve bir önceki sürüme dön. Ayrıca Isı sorunuda olabilir. Isı değerlerini kontrol et.
Sürücü bulucu kullandıysan format at ve manuel olarak yükle.

Dediklerinin hepsini yaptım. Ama hata devam ediyor. Genelde GTA 5 oynarken bu hatayı veriyor. Cs:go oynarken hiç hata almadım. GTA5'i yeniden indirdim. Ekran kartı ve işlemcinin termal macunu'da yenilendi. Isı değerleri çok güzel olmasına rağmen hata devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…