The_rain_master
Hectopat
İtemsatış üzerinden w10 OEM key buldum uygun fiyata. Güvenilir mi acaba?
Keyi alırsınız fakat aldığınız key ne kadar orjinal olur orasını bilemem.İtemsatış üzerinden w10 OEM key buldum uygun fiyata. Güvenilir mi acaba?
Hocam zaten bu şekilde OEM keylerin hiçbiri garanti değil. Diğer sitelerden farklı olarak sakıncalı bir durumu var mı?Keyi alırsınız fakat aldığınız key ne kadar orjinal olur orasını bilemem.
Hocam zaten bu şekilde OEM keylerin hiçbiri garanti değil. Diğer sitelerden farklı olarak sakıncalı bir durumu var mı?
Hocam zaten bu şekilde OEM keylerin hiçbiri garanti değil. Diğer sitelerden farklı olarak sakıncalı bir durumu var mı?
Hocam sağlam lisans 250 TL itemsatış 35 TL. Şansımı denesem mi?Dediğiniz site hakkında bilgim yok ama SağlamLisans önerebilirim, forumdaki birçok kişi alışveriş yapmıştır, hem güvenilir hem de hızlı, zaten OEM keylerin hiçbiri güvenli değil, dediğiniz sitede güvenli ama ne kadar garanti bilemiyorum.
Hocam olmadı öyle yapacağım.SağlamLisans keyleri garantili gibi bir şey. Sıkıntı çıksa bile müşteri hizmetleri yardımcı oluyor.
O key oem değildir bence ama neyse.Hocam sağlam lisans 250 TL itemsatış 35 TL. Şansımı denesem mi?
Hocam olmadı öyle yapacağım.
Hocam SağlamLisans 250 TL İtemsatış 35 TL. Şansımı denesem mi?
Hocam SağlamLisans 250 TL İtemsatış 35 TL. Şansımı denesem mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.