4 yıldır bitmeyen kepek problemi için şampuan önerisi

Mr_Morgan.38

Yoctopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba, 4 yıldır saçımda full kepek var ama bayağı fazla ve saçlarımda dökülüyor. Kulaklık takıyorum, pedlerin için hep kepek doluyor. Şampuan önerisi istiyorum.

Hocalarım merhaba, 4 yıldır saçımda full kepek var ama bayağı fazla ve saçlarımda dökülüyor. Kulaklık takıyorum, pedlerin için hep kepek doluyor. Şampuan önerisi istiyorum.
Saç dökülmesi vitaminsizlikten falan olabilir. Sağlık ocağına veya normal hastaneye gidebilirsiniz. Kepek olması insanlarda genellikle normaldir. Şampuan için Clear Men, HeadShoulders, tuzsuz şampuanda kullanabilirsin. Onun için de DP şampuanları öneririm.

Bende de kepek vardı ketoral kullandıktan sonra baya azaldı deneyebilirsiniz.

Saç tipine göre al benimde full kepek + kaşınma kızarık vardı geçti 2-3 yıldır düzenli kullanıyorum kafanı ilk kendi şampuanınla yıkadıktan sonra 2.seferde saçının diblerine kadar köpürt 5 dakika beklet haftada 2 kere kullansan yeterli.

Neredeyse periyodik sayılabilecek aralıklarla kepek problemi yaşıyordum, Otacı'nın kepek karşıtı şampuanını kullanıyorum 2 yıldır epey rahatım hiç kepek problemim olmadı.

Biraz tuzlu olabilir ancak Dercos şampuan bende inanılmaz hızlı etki gösterdi. Kepeğinizin türüne göre alırsanız çok daha etkili olacaktır.

İnsanlar bazen seboreik dermatiti kepek sanabiliyor bende 10 yıldır var. Halk arasında yağlı egzama olarak bilinir ben de son 2 senedir dermatit olduğunun farkına varabildim. Kepeğe bayağı benziyor yapısı itibarıyla. Beslenmemi düzenleyerek bazı besinleri(Türk mutfağının yüzde 80'i)çıkarak ancak baskılayıp minimalize edebiliyorum. Kalıcı olarak iyileşemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı