Windows 10 OEM Key Öğrenme

Light Yagami

Kilopat
Önceden cracklı Windows 8.1 kullanıyordum. Daha sonra Windows 10 OEM Key alıp format atıp Windows 10 kurdum. Format atarken başlangıçta Key istediği zaman Key'i girdim. Sonra OEM Key'i öğrenmek istediğimde hiçbir programla öğrenemedim. Göstermiyor. Nasıl bulabilirim? ProduKey ile baktığımda ürün anahtarı bulunamadı diyor.
1.PNG

Çözüm
Key çöpe gitmez umarım, deneyeceğim
Key çöpe gitmez. Aldığınız lisans türü OEM ya da RETAIL lisanstır. Her iki türlü çok kez etkinleştirebiliyorsunuz. Fakat format esnasında lisans anahtarını girin kısmı geldiğinde orayı atlayın yani lisans girmeyin. Muhtemel otomatik olarak kendisini etkinleştirecektir windows. Eğer etkinleştirmez ise tekrar linsasınızı girebilirsiniz ayarlardan.
Bu program ile bakabilir misiniz? Bir de cmd komutuna slmgr /dli olarak bir kontrol edin. Orada kısmi lisans anahtarınızın son 4 hanesini görebilirsiniz. Eğer windows etkinleştirildiyse.
Bu program ile de bakınca CD Key: BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB yazıyor. cmdden baktım 4 tanesi yazıyor evet ama bu programlarda keyi göstermemesi şüpheye düşürdü. Korsan mı orijinal mi diye arada kaldım.

Belki bu video işinize yarayabilir. Deneyenler düzeldiğini söylemiş.
En garantisi tekrar temiz bir kurulum yapmanız olur. Kurulum yaparken, tüm sürücüleri biçimlendirip sıfırdan kurun. KEY ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü genel olarak herkes bu şekilde etkinleştiriyor.

Belki bu video işinize yarayabilir. Deneyenler düzeldiğini söylemiş.
En garantisi tekrar temiz bir kurulum yapmanız olur. Kurulum yaparken, tüm sürücüleri biçimlendirip sıfırdan kurun. KEY ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü genel olarak herkes bu şekilde etkinleştiriyor.
Gözükmüyor yine. Tekrardan temiz kurulum mu yapayım? Key çöpe gitmez umarım, deneyeceğim.

Evet. ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans Key buradan aldım. Pro diye aldım ama bu programda Windows 10 Enterprise gösteriyor. Anlayamadım. Ayarlardan bakınca Pro yazıyor ama.

Enterprise prodan daha özellikli ama gereksiz. Pro iyidir. Lisansınız neden görünmüyor bunu bilemem ancak windows bu konularda çalışma yapıyor. Satın aldığınız key serisi ifşa olmuş olabilir. Satıcıya bir danışın isterseniz.

Key çöpe gitmez umarım, deneyeceğim
Key çöpe gitmez. Aldığınız lisans türü OEM ya da RETAIL lisanstır. Her iki türlü çok kez etkinleştirebiliyorsunuz. Fakat format esnasında lisans anahtarını girin kısmı geldiğinde orayı atlayın yani lisans girmeyin. Muhtemel otomatik olarak kendisini etkinleştirecektir windows. Eğer etkinleştirmez ise tekrar linsasınızı girebilirsiniz ayarlardan.

Çözüm
Key çöpe gitmez. Aldığınız lisans türü OEM ya da RETAIL lisanstır. Her iki türlü çok kez etkinleştirebiliyorsunuz. Fakat format esnasında lisans türü geldiğinde o kısmı atlayın yani lisans girmeyin. Muhtemel otomatik olarak kendisini etkinleştirecektir windows. Eğer etkinleştirmez ise tekrar linsasınızı girebilirsiniz ayarlardan.
Teşekkür ederim, deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı